Η στιγμή που ο πρίγκιπας Harry μαλώνει την Meghan Markle στο μπαλκόνι των ανακτόρων

14:53 15/6/2019 - Πηγή: People

Μια εβδομάδα μετά, και η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Meghan Markle, έπειτα από τη γέννηση του γιου της, συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Μέχρι στιγμής είχαμε δει τα αρνητικά σχόλια για τις στυλιστικές τις επιλογές και τις απαράδεκτες επιθέσεις για τα κιλά που δεν έχει χάσει. Είδαμε ακόμη να σχολιάζεται το γεγονός πως στο μπαλκόνι των ανακτόρων τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της βρισκόταν αρκετά μακριά από την Kate με τον William.

Το στιγμιότυπο όμως που έχει γίνει viral ήταν άλλο.

Μια έντονη στιγμή αμηχανίας ανάμεσα στο ζευγάρι είναι αυτή που έκλεψε την παράσταση κατά τη διάρκεια του εορτασμού των 93ων γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex βρίσκονταν στο μπαλκόνι των ανακτόρων μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, όταν η Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιός αποφάσισε πως θέλει να πει κάτι στον σύζυγό της, λίγα μάλιστα λεπτά πριν από την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο Πρίγκιπας Harry που γνωρίζει καλά πως αυτό είναι κάτι που απαγορεύεται αυστηρά από το πρωτόκολλο προσπάθησε να την επαναφέρει στην τάξη λέγοντάς της «Γύρνα μπροστά! Κοίτα!».

Δείτε το στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Keywords
Τυχαία Θέματα