Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» στον σύζυγό της, με τον πιο γλυκό τρόπο

18:18 24/5/2019 - Πηγή: People

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει βρει την απόλυτη ευτυχία στο πρόσωπο του γνωστού μουσικού και frontman των Six for Nine, Φώτη Μπενάρντο.

Οι δυο τους είναι μαζί από το 2013 ενώ φρόντισαν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς να το πάρει είδηση κανείς. Ο γάμος τους έγινε λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι η Λυδία ενώ πριν λίγους μήνες ήρθε στον κόσμο και η δεύτερη κόρη τους

Ηλέκτρα.

Μάλιστα, η όμορφη ηθοποιός δεν διστάζει να εκδηλώνει δημόσια την αγάπη και τον θαυμασμό της για τον σύζυγό της.

Κάτι τέτοιο έκανε και σήμερα με αφορμή τα γενέθλια του. Συγκεκριμένα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται σε ένα πολύ γλυκό στιγμιότυπο.

Την φωτογραφία συνόδευσε με ένα επίσης πολύ γλυκό μήνυμα.

«Σ’ ευχαριστώ που υπάρχεις υπέροχε άνθρωπε και είσαι η ζωντανή απόδειξη πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Σ’ ευχαριστώ που μ’ έκανες μαμά, που μ’αγαπας και με τιμάς, που μ’ έχεις πάνω απ όλα και είσαι το στήριγμα μου, ο καλύτερος μου φίλος και ο πιο φανατικός θαυμαστής μου.. Χρόνια πολλά ζωή μου. Till death do us part». Έγραψε χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

Σ' ευχαριστώ που υπάρχεις υπέροχε άνθρωπε και είσαι η ζωντανή απόδειξη πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Σ' ευχαριστώ που μ' έκανες μαμά, που μ'αγαπας και με τιμάς, που μ' έχεις πάνω απ όλα και είσαι το στήριγμα μου, ο καλύτερος μου φίλος και ο πιο φανατικός θαυμαστής μου.. Χρόνια πολλά ζωή μου. Till death do us part. #happybirthday #loveofmylife #couplegoals #hubbylove

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on May 24, 2019 at 6:42am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα