Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης βάφτισαν την κόρη τους: Οι φωτογραφίες

10:48 20/5/2019 - Πηγή: People

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης ζουν την απόλυτη ευτυχία η οποία ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Το απόγευμα της Κυριακής το ζευγάρι βάφτισε την 11 μηνών κορούλα τους στην Αλεξανδρούπολη όπου και μένουν μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

Η μικρή πήρε το όνομα Ανατολή – Νεφέλη και νονός της ήταν ο Αλέξης Παπασάββας, στενός φίλος της Ήβης Αδάμου και του Μιχάλη Κουινέλη, γνωστός στον χώρο της αισθητικής και κοσμετολογίας.

Συγγενείς

αλλά και φίλοι του ζευγαριού έδωσαν το «παρών» στη βάφτιση της οποίας η αισθητική της διακόσμησης κινήθηκε σε λευκά και παλ ροζ χρώματα δημιουργώντας ένα ρομαντικό και «κοριτσίστικο» περιβάλλον. Τόσο η Ήβη όσο και ο Κουινέλης φρόντισαν τα ρούχα τους να ταιριάζουν με τα χρώματα αυτά επιλέγοντας σύνολα εξίσου σε παλ αποχρώσεις.

Φωτογραφίες από την ξεχωριστή ημέρα δεν ανάρτησε κανένας από τους δύο γονείς στα social media του, ενώ αυτές που είδαμε δημοσιεύτηκαν από τα fan pages τους.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

View this post on Instagram

#Christeningday #Baby #Anatolinefeli #iviadamou #Happymommy

A post shared by Ivi Adamou News (@iviadamounews) on May 19, 2019 at 10:04am PDT

View this post on Instagram

#foralifetime #familymoments

A post shared by Thomai Karathanou (@thomaikarathanou) on May 19, 2019 at 1:20pm PDT

View this post on Instagram

Ο Μιχάλης μας στη βάπτιση της κόρης του μαζί με την αδελφή της Ήβης μας #christeningday #christening #AnatoliNefeli #Baby #Michalis #Stavento #daddy #Happydaddy #happyaunt #Cleopatraadamou #family #alexandroupoli @michalis_stavento

A post shared by Stavento News (@staventonews) on May 19, 2019 at 10:34am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα