Η Ειρήνη Παπαδοπούλου θα πρωταγωνιστήσει σε παράσταση για τη Γενοκτονία των Ποντίων

18:29 22/10/2019 - Πηγή: People

Σε έντονη δραστηριότητα βρίσκεται η Ειρήνη Παπαδοπούλου αυτό το διάστημα καθώς στην ήδη φορτωμένη καθημερινότητά της έχει εντάξει και μια ιδιαίτερα απαιτητική θεατρική παράσταση που ετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς. Πρόκειται για το έργο «Ομμάτια δακρωμένα  – Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα» της  Τάνιας Χαροκόπου που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία  Δήμου Αβδελιώδη αρχές Νοεμβρίου στην  Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης.

Η

εξαιρετική διανομή των ηθοποιών(το θεατρικό της ταίρι είναι ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης), η υψηλού κόστους και αισθητικής παραγωγή του Βασίλη Γκουρούση, αλλά κυρίως το θέμα του έργου που είναι η γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, έκαναν την Ειρήνη να πει το ναι καθώς «το μυαλό μπορεί να είχε αντιρρήσεις, η ποντιακή καρδιά μου όμως δεν με άφηνε να πω όχι! Έπαιξε σημαντικό ρόλο και η επιμονή των συντελεστών στο να συμμετέχω, γιατί με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και με έκαναν να νιώσω ασφαλής για να προχωρήσω σε αυτό το βήμα,»λέει χαρακτηριστικά.

Ενώ λοιπόν το «Χαλάλι» συνεχίζει την ανοδική του πορεία και το τηλέφωνο δεν σταματά να χτυπά για συνεργασίες και εμφανίσεις, η Ειρήνη κάνει την ανατροπή και επιλέγει να αφήσει την ασφάλεια της ήδη στρωμένης επαγγελματικής της πορείας και να δοκιμαστεί στο θεατρικό σανίδι. Άλλωστε αυτό το κορίτσι από την πρώτη στιγμή μας έδειξε ότι ξέρει να ρισκάρει και να …επιβιώνει!

Συντελεστές παράστασης:

Κείμενο  : Τάνια Χαροκόπου

Σκηνοθεσία – Κείμενο Αφήγησης – Κινηματογράφηση :

Δήμος Αβδελιώδης

Βοηθός σκηνοθέτη : Στεφανία Βλάχου

Καλλιτεχνικός σχεδιαστής – Σκηνογράφος – Ενδυματολόγος : Ανθή Πετρουλάκη

Κατασκευή κοστουμιών : Οίκος Τρανούλη

3d mapping : Ευάγγελος Τσαρούμης

Video art – Φωτογραφίες : Γιώργος  Μπενιουδάκης

Κομμώσεις – Μακιγιάζ – Μανικιούρ – Πεντικιούρ  : Teta’s Beauty Salon

Επιμέλεια παραγωγής : Τέτα Καμπουρέλη

Σύμβουλος  παραγωγής  – Επικοινωνία και προβολή :  Νταίζη Λεμπέση

Καλλιτεχνικός διευθυντής : Δημήτρης Μουζακίτης

Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά :

Βερόνικα Αργέντζη, Τάκης Βαμβακίδης,  Λευτέρης Δημηρόπουλος, Γεωργία Ζώη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Fide Kioksal, Σταύρος Νικολαίδης,  Ειρήνη Παπαδοπούλου, Δημήτρης Πετρόπουλος.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων : Παρασκευή και Σάββατο 21.00, Κυριακή 20.00

Τιμές εισιτηρίων: VIP ζώνη 28 ευρώ, 25 ευρώ, 20 ευρώ, 18 ευρώ Β Πλατεία, 12 ευρώ φοιτητικό, ανέργων και τρίτης ηλικίας

Keywords
Τυχαία Θέματα