Η Cardi B ορκίζεται πως δεν θα ξανακάνει πλαστική: Η φωτογραφία που σοκάρει

17:48 14/6/2019 - Πηγή: People

Η Cardi B είναι πλέον κατά των πλαστικών επεμβάσεων αφού αντιμετωπίζει κάποιες ιατρικές επιπλοκές από τότε που έκανε λιποαναρρόφηση.

Η τραγουδίστρια ήταν πάντα ειλικρινής για όσα έχει «πειράξει» στο σώμα της αλλά και για την πλαστική που έκανε μετά τη γέννηση της κόρης της, Kulture, τον περασμένο Ιούλιο. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ωστόσο έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter πώς έχει ξεκινήσει να γυμνάζεται και να φροντίζει τον εαυτό της μετά από κάποιες παρενέργειες που βίωσε και την σόκαραν.

«Γυμνάζομαι τις τελευταίες

2 εβδομάδες και δεν σκοπεύω να κάνω ξανά επέμβαση.» Στη φωτογραφία που μοιράστηκε βλέπουμε τα πόδια της τα οποία είναι πολύ πρησμένα ενώ στη λεζάντα αποκάλυψε πως αυτό συμβαίνει λόγω της λιποαναρρόφησης που έχει κάνει.

I feel like this picture of cardi b’s feet pic.twitter.com/LCVokKTi5t

Taylor Babiarz (@TBabiarz) June 10, 2019

«Δείτε πόσο πρήζονται τα πόδια μου κάθε φορά που πετάω με αεροπλάνο, φανταστείτε το σώμα μου. Οι γιατροί μου είπαν να “ηρεμήσω” στα shows μου. Το στομάχι μου πρήζεται ακόμα περισσότερο, τα πόδια μου και το στομάχι μου με καίνε όταν πρήζομαι έτσι»

Η ράπερ επίσης αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να ακυρώσει κάποια από τα shows της σύμφωνα με τις οδηγίες που έλαβε από τους γιατρούς της, κάτι το οποίο θα την κάνει να χάσει χρήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα