Γυναίκα στην Καλιφόρνια κατάπιε το δαχτυλίδι αρραβώνων της, επειδή είδε εφιάλτη

15:37 16/9/2019 - Πηγή: People

Είναι μια από εκείνες τις ιστορίες που αρνείσαι να πιστέψεις. Που σου προκαλούν τόσο γέλιο και λες «δε μπορεί να έχει συμβεί αυτό». Κι όμως αυτή η ιστορία που θα ακολουθήσει είναι αληθινή. Πρωταγωνίστρια αυτής η Τζίνα Έβανς από την Καλιφόρνια.

Όπως περιγράφει με στάτους στο Facebook, η Τζίνα έβλεπε ένα βράδυ όνειρο ότι ήταν με τον άντρα της σε ένα σενάριο κατασκοπίας ή μια περιπέτεια, όπου τους κυνηγούσαν. Στο όνειρο ο άντρας της της προτείνει να καταπιεί το δαχτυλίδι της για να μην της το πάρουν.

Η

Τζίνα ξύπνησε από το όνειρο, αλλά όχι και εντελώς ώστε να νιώθει ότι μιλάμε για την πραγματικότητα. Οπότε πήρε το δαχτυλίδι της, το έβαλε στο στόμα της και το κατάπιε.

Όταν ξύπνησε το επόμενο πρωί, δεν σκέφτηκε καν κάποια άλλη εκδοχή. Αντιλήφθηκε ότι το λάθος έγινε στ΄αλήθεια και το είπε στον άντρα της. Αφού πέρασαν μια ώρα και κάτι με πάρα πολύ γέλιο δικό του και κλαυσίγελο δικό της, πήγαν στον γιατρό για να τους πει τι θα κάνουν.

Φυσικά όλοι όσοι αντίκρυσαν τις ακτινογραφίες, την κοιτούσαν με έκπληκτο βλέμμα. Κι η ίδια αντιλαμβανόταν ότι θα έχει τέτοιες αντιδράσεις. Μάλιστα, για να δικαιολογήσει τον εαυτό της είχε κάνει αναζήτηση στο Google για ποσοστά ενηλίκων που καταπίνουν το δαχτυλίδι τους. Δεν βρήκε κάτι προφανώς.

Αφού έγιναν οι απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες κι η Τζίνα υπέγραψε τη φόρμα όπου απάλλασσε τους γιατρούς σε περίπτωση που πέθαινε, την πήγαν στο χειρουργείο, της έκαναν ολική αναισθησία και την άνοιξαν. Το δαχτυλίδι είχε κατασκηνώσει στο έντερο της. ‘Οταν το έβγαλαν, το έδωσαν στο αρραβωνιαστικό της και εκείνος φρόντισε να μην της το δώσει παρά μετά από αρκετές ώρες.

Ο γάμος τους πάντως θα γίνει κανονικά, κι ας ελπίσουμε η Τζίνα να μείνει στις συνηθισμένες τροφές. Αν θέλει κάτι ακριβό να φάει, ας φάει παντεσπάνι. Όχι ένα δαχτυλίδι 2.4 καρατίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα