Γιάννης Λάτσιος: Η απάντησή του σε δημοσιεύματα που τον θέλουν να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας

02:28 18/6/2019 - Πηγή: People

Τις τελευταίες μέρες υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα που ήθελαν τον Γιάννη Λάτσιο να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την υγεία του.

Ο ίδιος, που μάλλον ενοχλήθηκε από αυτά θέλησε να δώσει ένα τέλος στις φήμες με ένα αποστομωτικό κείμενο σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Κατανοώ και έχω αποδεχτεί δεκαετίες τώρα, την άκρατη συχνά ανάγκη από κάποιους στο χώρο των Μέσων, να κατασκευάζουν ειδήσεις σε μία απέλπιδα προσπάθεια

να παραμένουν σχετικοί, μυημένοι, ορατοί και «ενημερωμένοι». Θεωρούσα πάντα, ότι ακόμη και αυτή η διαδικασία υπόκειται σε κάποιους κανόνες ηθικής, αγωγής και σε όρια επιπολαιότητας και κακεντρέχειας. Λυπάμαι που σήμερα διαψεύδομαι με την όψιμη «είδηση» που αναφέρεται στην κλονισμένη υγεία μου.  Ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον σας. Είμαι απόλυτα υγιής.», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Λάτσιος.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του

View this post on Instagram

Κατανοώ και έχω αποδεχτεί δεκαετίες τώρα, την άκρατη συχνά ανάγκη από κάποιους στο χώρο των Μέσων, να κατασκευάζουν ειδήσεις σε μία απέλπιδα προσπάθεια να παρεμένουν σχετικοί, μυημένοι, ορατοί και «ενημερωμένοι». Θεωρούσα πάντα, ότι ακόμη και αυτή η διαδικασία υπόκειται σε κάποιους κανόνες ηθικής, αγωγής και σε όρια επιπολαιότητας και κακεντρέχειας. Λυπάμαι που σήμερα διαψεύδομαι με την όψιμη «είδηση» που ανεφέρεται στην κλονισμένη υγεία μου. Ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον σας. Είμαι απόλυτα υγιής.

A post shared by Giannis Latsios (@giannislatsios) on Jun 17, 2019 at 6:43am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα