Φώτης Ντούλος: Το τραγικό δυστύχημα της μητέρας του έλληνα επιχειρηματία που συνελήφθη για την εξαφάνιση της συζύγού του, Τζένιφερ

16:27 6/6/2019 - Πηγή: People

Κι ενώ οι έρευνες για την εξαφάνιση της Τζένιφερ Ντούλου, που αγνοείται από τις 24 Μαΐου, συνεχίζονται, στο φως έρχονται ιστορίες από το παρελθόν της οικογένειας. Και συγκεκριμένα, του Φώτη Ντούλου, του εν διαστάσει συζύγου της Τζένιφερ, που αυτή τη στιγμή κρατείται – μαζί με τη σύντροφό του, Μισέλ Τροκάνις- με την κατηγορία προσπάθειας απόκρυψης στοιχείων αναφορικά με την εξαφάνιση.

Credit: New Canaan Police Department

Μισέλ
Τροκόνις: Ποια είναι η μοιραία «ερωμένη» στην υπόθεση εξαφάνισης της Τζένιφερ Ντούλου;

Αποκλειστικό ρεπορτάζ της Daily Mail αναφέρεται στο τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή της μητέρας του Φώτη Ντούλου πριν από εννιά χρόνια, στις 6 Σεπτεμβρίου του 2010, έξω από το σπίτι της οικογένειας στο Deercliff Road στην περιοχή Avon- πολύ κοντά στο σπίτι που συνελήφθη ο Έλληνας επιχειρηματίας. Την  77χρονη Κλεοπάτρα Ντούλου «πάτησε» με το Land Rover αυτοκίνητο τους η 24χρονη νταντά της οικογένειας, Ευαγγελία Νιόρα.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, η Κλεοπάτρα Ντούλου βρήκε τραγικό θάνατο όταν ζήτησε από τη νταντά να μετακινήσει το Land Rover τους ώστε να μπορέσει ένα από τα εγγόνια της να μπει σ’ αυτό. Η 77χρονη, σύμφωνα με την αναφορά, έσκυψε για να τσεκάρει αν λειτουργούσαν τα φώτα του αυτοκινήτου, ενώ αυτό κινούνταν προς τα εμπρός.

«Η οδηγός, που δεν ήταν εξοικειωμένη με το όχημα, προσπαθούσε να ανάψει τους προβολείς όταν άκουσε έναν θόρυβο. Ωστόσο, δεν υποψιάστηκε κάτι μέχρι που βγήκε από το όχημα και είδε τον πεζό στο έδαφος» περιγράφει η αναφορά που δημοσιεύει η εφημερίδα. Η Κλεοπάτρα Ντούλου μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου κι άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ώρες μετά.

Η αστυνομία δεν θεώρησε ότι κρύβεται «εγκληματική ενέργεια» πίσω απ’ αυτό.

Στην κατάθεσή της, η νταντά περιγράφει: «Νόμιζα ότι είχε απομακρυνθεί από το όχημα, αλλά όπως τελικά είχε απλά σκύψει μπροστά στο όχημα και ήταν εκτός του οπτικού μου πεδίου. Έβαλα μπροστά και αμέσως άκουσα ένα από τα παιδιά να ουρλιάζει από το πίσω κάθισμα». Όπως αναφέρει στην κατάθεσή της, βρήκε την Κλεοπάτρα αναίσθητη και τραυματισμένη στον δρόμο και η νύφη της, Τζένιφερ, κάλεσε αμέσως το ασθενοφόρο.

Αποκαλύφθηκε βίντεο με τον Ντούλο και την Τροκόνις να πετάνε στα σκουπίδια σακούλες με αίμα

Στην αστυνομία για κατάθεση είχε οδηγηθεί και ο Φώτης Ντούλος που ωστόσο εκείνες τις μέρες έλειπε σε ταξίδι στην Ιταλία. Ο ίδιος επίσης κατέθεσε ότι η μητέρα του είχε πέσει από τις σκάλες και είχε χτυπήσει το κεφάλι της μερικούς μήνες πριν το ατύχημα και ότι έπαιρνε ακόμα παυσίπονα. «Όπως με ενημέρωσε η σύζυγός μου, Τζένιφερ, τρεις μέρες πριν το ατύχημα, όταν εγώ ήμουν στην Ιταλία, η μητέρα μου έχασε τις αισθήσεις της αρκετές φορές και έπεσε στο πάτωμα», αναφέρει. Επίσης, κατέθεσε στην αστυνομία ότι η μητέρα του δεν είχε στο όνομά της περιουσιακά στοιχεία ή αντικείμενα αξίας.

Στην αναφορά της αστυνομίας για το δυστύχημα αναφέρεται, επίσης, ότι ο Φώτης Ντούλος ήταν αυτός που έκανε τη μετάφραση στην κατάθεσή της. «Η Ευαγγελία δεν μιλάει ή γράφει καλά Αγγλικά. Ήταν στο πλευρό του Φώτη όλη τη βραδιά και εκείνος είναι που τις μετέφραζε στα ελληνικά στη δήλωση της κατάθεσης που έπρεπε να υπογράψει», αναφέρεται.

Η Ευαγγελία, σύμφωνα πάντα με την κατάθεσή της, έμεινε στο πλευρό της Κλεοπάτρας στο νοσοκομείο πριν καταλήξει και εκείνη της είπε «μην στεναχωριέσαι και μην νιώθεις ένοχη, δεν έκανες τίποτα λάθος». Μάλιστα, η νταντά ανέφερε ότι από το νοσοκομείο την είχαν διαβεβαιώσει ότι θα γίνει καλά, αλλά «τελικά, κατέληξε από επιπλοκές και εσωτερική αιμορραγία».

Ο Φώτης Ντούλος στην τότε κατάθεσή του είχε αναφέρει ότι δεν υποψιαζόταν εγκληματική ενέργεια πίσω από αυτό που τελικά συνέβη στη μητέρα του.

Φώτης Ντούλος Credit: Fore GroupΥπόθεση Τζένιφερ Ντούλου: Τα 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τo θρίλερ της εξαφάνισής της

Keywords
Αναζητήσεις
fotis ntoulos, σμαραγδα ντουλου
Τυχαία Θέματα