Φαίη Σκορδά: Μια σπάνια εξομολόγηση για το διαζύγιό της – «Δεν το ήθελα…»

15:24 23/9/2019 - Πηγή: People

Μια σπάνια εξομολόγησή για το διαζύγιό της ήταν αυτή που έκανε δημοσίως η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια, που υπήρξε παντρεμένη με τον Γιώργο Λιάγκα και έχουν αποκτήσει μαζί δυο γιους, τοποθετήθηκε για αυτή την εξέλιξη στον γάμο της με αφορμή την εξολόγηση του Γιώργου Παπαδάκη για το δικό του διαζύγιο.

Η Σκορδά πέρασε με τον παρουσιαστή ένα Σαββατοκύριακο και μοιράστηκε μαζί του διάφορες στιγμές, επαγγελματικές και προσωπικές. Ο Παπαδάκης κάποια στιγμή στην κουβέντα τους αναφέρθηκε στο διαζύγιό του δηλώνοντας ότι «είμαι κατά το διαζυγίου, είμαι υπέρ της υπερπροσπάθειας του ζευγαριού να μείνει μαζί, να βγάλει τα «εγώ» και τα «θέλω» του, κι αν δεν τα καταφέρει… ».

Με αφορμή αυτή τη δήλωση, η Σκορδά είπε: «Συμφωνώ. Επειδή το έζησα, δεν σημαίνει ότι όλα καλά. Μπορεί καμιά φορά στην κουβέντα να ακούσω «ε, μωρέ, τα περισσότερα ζευγάρια στην Ελλάδα παίρνουν διαζύγιo». Δεν σημαίνει αυτό ότι είναι όλα καλά. Ούτε το ήθελα. Το ιδανικό είναι να μένει το ζευγάρι μαζί. Από εκεί και πέρα, όταν δεν υπάρχει άλλος δρόμος… Αυτό που ήθελα, όχι γιατί έπρεπε ή γιατί έτυχε, ήταν να κάνω παιδιά. Αυτό το ήθελα»!

Δείτε το απόσπασμα στο παραπάνω video.

Γιώργος Λιάγκας: Τι αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιο με την Φαίη Σκορδά;

Keywords
Τυχαία Θέματα