ΕΚΤΑΚΤΟ: Tρεις νεκροί από πτώση πολιτικού ελικοπτέρου ανοιχτά της Πούντας του Πόρου

16:53 20/8/2019 - Πηγή: People

Το ελικόπτερο κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή της Πούντας του Πόρου, απέναντι από τον Γαλατά, αμέσως μετά την απογείωσή του
Οι πρώτες πληροφορίες του OPEN TV αναφέρουν ότι υπάρχουν τρεις νεκροί, οι οποίοι επέβαιναν στο πολιτικό ελικόπτερο. Το ελικόπτερο, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τον Γαλατά με προορισμό το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Το ελικόπτερο κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Πόρο και τον Γαλατά. Είχε προηγηθεί πρόσκρουση του ελικοπτέρου σε καλώδια. Από την πρόσκρουση σημειώθηκε γενικό μπλακ άουτ στο νησί.

Στο μεταξύ, χρήστης

του Twitter ανέβασε στον λογαριασμό του φωτογραφία από το σημείο της πτώσης.

Φωτογραφία από το σημείο της πτώσης έπεσε φαίνεται σε καλώδια pic.twitter.com/DPGVqMhgRi

— Sotiris Katselos (@Katselos) August 20, 2019

Στο μεταξύ, συγκλονίζουν τα όσα δήλωσε στο Open ο πρώην δήμαρχος του νησιού, Δημήτρης Στρατηγός, για τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τη μοιραία πτώση.

«Έγινε μία έκρηξη, τώρα είναι των καλωδίων, είναι του ελικοπτέρου, δεν ξέρουμε. Δεν το είδαμε αυτό, ακούσαμε. Το ελικόπτερο είναι μέσα στη θάλασσα, άνθρωπος δεν έχει βγει ζωντανός. Τώρα, πόσοι ήταν, τι ήταν, ο Θεός κι η ψυχή τους».

Σύμφωνα με τα όσα για την ώρα έχουν γίνει γνωστά, στο ελικόπτερο επέβαιναν δύο Ρώσοι και ένας Έλληνας που σκοτώθηκαν κατά την πτώση.

Ο πρώην δήμαρχος του Πόρου στη συνέχεια επιβεβαιώνει τον θάνατο και των τριών επιβαινόντων, όπως και ότι το ελικόπτερο έπεσε στα καλώδια της ΔΕΗ, επισημαίνοντας πως στο νησί επικρατεί γενικό μπλακ άουτ.

Περισσότερα στο Ethnos.gr 

Keywords
Τυχαία Θέματα