Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ποιος άντρας μπορεί να κλέψει την καρδιά της;

22:46 4/7/2013 - Πηγή: People

Τραβάει τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση, κόβει ανάσες κάθε φορά που κυκλοφορεί με μαγιό και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για το πώς μπορεί κάποιος να κλέψει την καρδιά της. Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις λοιπόν και για να μη στοχεύουν λάθος άντρες σε εκείνη, η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να έχει ένας άντρας για να της τραβήξει την προσοχή. Η βασική

της απαίτηση είναι να έχει στο πλάι της έναν τζέντλεμαν. «Σε έναν άντρα πολλά μπορούν να με κερδίσουν. Αρχικά το βλέμμα, η μυρωδιά του, το χαμόγελό του. Είναι στο χέρι του μετά να παίξει με το μυαλό μου. Με κερδίζει πάντα ο τζέντλεμαν που επιμένει όμορφα», εξηγεί στο Hello η τραγουδίστρια.

Δείτε επίσης πώς διατηρεί τη σιλουέτα της η τραγουδίστρια

Όσο για το τι προσέχουν οι άντρες σε μια γυναίκα αλλά και σε εκείνη συγκεκριμένα, απαντά: «Νομίζω αρχικά την εξωτερική εμφάνιση και μετά τα υπόλοιπα. Προσωπικά θα ήθελα να βλέπουν το μέσα μου». Βέβαια η Ειρήνη Παπαδοπούλου αντιλαμβάνεται ότι κάτι τέτοιο με τη δική της εμφάνιση είναι δύσκολο παρόλα αυτά συνεχίζει να υποστηρίζει πως η ομορφιά είναι μέσα μας.

The post Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ποιος άντρας μπορεί να κλέψει την καρδιά της; appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα