Δημήτρης Μακαλιάς: «Δουλεύω και δεν πληρώνομαι»

13:30 8/7/2013 - Πηγή: People

Είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σχεδόν όλοι οι ηθοποιοί τα τελευταία δύο χρόνια. Οι δουλειές γίνονται, τα χρήματά τους όμως, δεν τα βλέπουν σχετικά νωρίς, ενώ άλλοι καθόλου.

Δείτε επίσης: Κώστας Κόκλας: «Ήταν ένας δύσκολος χειμώνας για όλους μας, ειδικά στην Αθήνα»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς αποκάλυψε στο περιοδικό Λοιπόν ότι έχει προβλήματα με τις πληρωμές του: «Αυτή τη στιγμή από τα τηλεοπτικά που κάνω έχω τεράστιες καθυστερήσεις στις πληρωμές. Στην ουσία δουλεύω και δεν πληρώνομαι. Η αλήθεια είναι ότι ζω από το θέατρο,

δουλεύω μονίμως στο θέατρο και αυτό είναι που με συντηρεί κάθε μήνα, να μπορώ να πληρώνω τη δόση του σπιτιού μου, το δάνειό μου. Ότι προκύπτει έξτρα από την τηλεόραση είναι ευχάριστο έσοδο.Τα τελευταία 2 χρόνια είναι σχεδόν ανύπαρκτο, γίνεται με το σταγονόμετρο και με φέρνει σε δύσκολη θέση. Είναι πρωτόγνωρες καταστάσεις για μένα. Δεν έχει να κάνει τόσο με το ότι δεν πληρώνομαι όσο με τη συμπεριφορά των ανθρώπων που δεν με πληρώνουν .Έχω μάθει να δουλεύω και τσάμπα, γιατί κάνω κάτι που μου αρέσει, αλλά επειδή το επέλεξα εγώ. Όταν δεν με πληρώνουν και το θεωρούν δεδομένο και η συμπεριφορά τους δεν αρμόζει στον άνθρωπο που χρωστάει λεφτά σε έναν άλλον, με βγάζει εκτός ορίων».

The post Δημήτρης Μακαλιάς: «Δουλεύω και δεν πληρώνομαι» appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα