«Δεν θέλω να αποκαλύψω ποσό, αλλά τα tips του Σεΐχη είναι πάνω από τον βασικό μισθό στην Ελλάδα»: η Κυριακή Κατσογρεσάκη σε ένα διαφορετικό σχόλιο για την εργασιακή μετανάστευση…

14:46 6/2/2020 - Πηγή: People

Από την πρώτη στιγμή που βγήκε στην τηλεόραση για να μιλήσει για τη ζωή της, η Κυριακή Κατσογρεσάκη σίγουρα έκανε πολλούς να ζηλέψουν. Δεν είναι και σύνηθες να βλέπεις μια κοπέλα που ζει από κοντά τη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας. Όπως επίσης δεν είναι μακριά η πραγματικότητα από τη σκέψη ότι έχει δει τη χλιδή σε όλο της το φάσμα.

Η φετινή της παρουσία στο My Style Rocks 3 ήταν μια καλή ευκαιρία

για τις ψυχαγωγικές εκπομπές για να την «ξεζουμίσουν» στις ερωτήσεις σχετικά με το επάγγελμα της αεροσυνοδού και δη για το ιδιωτικό τζετ του Σεΐχη της Σαουδικής Αραβίας.

Στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, η Κυριακή Κατσογρεσάκη ανέφερε κάτι που σίγουρα προκάλεσε ξάφνιασμα, το οποίο είχε πει και στο Happy Day μια ημέρα νωρίτερα. Αυτό αφορά στα οικονομικά δεδομένα της ιδιότητας της και ιδίως στα φιλοδωρήματα που της δίνουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά και οι καλεσμένοι τους στο τζετ.

«Εγώ πετάω συνέχεια με τον Σεΐχη και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ο Σεΐχης είναι πάνω από 60 χρονών. Οι Σεΐχηδες μας δίνουν tips. Είναι πάνω από το βασικό μισθό της Ελλάδας. Δεν θέλω να αποκαλύψω το μεγαλύτερο φιλοδώρημα που έχω πάρει, αλλά είναι γενναιόδωροι αρκετά. Τα tips είναι σε αμερικάνικα δολάρια. Ο Σεΐχης έχει μερικές γυναίκες. Εγώ μένω σε ένα σπίτι μέσα στο παλάτι».

Φαίνεται πως οι σκηνές στην ταινία Ξυπόλυτος Πρίγκηψ με τον Κώστα Βουτσά που μοίραζε ρολόγια σαν να ήταν τσίχλες, δεν ήταν science fiction!

Keywords
Τυχαία Θέματα