Χωρισμός Cooper- Shayk: Οι φωτογραφίες του μοντέλου με τη βαλίτσα στο χέρι

15:15 7/6/2019 - Πηγή: People

1 από 5Credit: Splashnews.com

2 από 5Credit: Splashnews.com

3 από 5Credit: Splashnews.com

Sponsored add

4 από 5Credit: Splashnews.com

5 από 5Credit: Splashnews.com

Είναι πλέον επίσημο ότι ο Bradley Cooper και η Irina Shayk δεν είναι πια μαζί. Το ζευγάρι μετά από 4 χρόνια σχέσης και μία κόρη, τη Lea, αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Πριν από καιρό, είχαν οργιάσει οι φήμες ότι ο ηθοποιός διατηρούσε κρυφή σχέση με τη Lady Gaga. Ωστόσο, η τραγουδίστρια είχε διαψεύσει αυτή τη φήμη και αργότερα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του Cooper και της Shayk από χαλαρές στιγμές με την κόρη τους.

Λίγες ώρες πριν γίνει γνωστή η είδηση του χωρισμού τους, είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες του διάσημου μοντέλου να αποχωρεί από το σπίτι που μοιράζεται με τον Bradley με βαλίτσες. Φήμες λένε ότι έχει ήδη μετακομίσει από το σπίτι τους, καθώς η σχέση τους κρέμεται από μια κλωστή. Όπως αναφέρει πηγή στη The Sun: «Δεν είναι καλά στη σχέση τους εδώ και κάποιους μήνες και η Irina αποφάσισε ότι ίσως είναι καλύτερο να μετακομίσει στο δικό της σπίτι».

Αργότερα, οι paparazzi την εντόπισαν να κατευθύνεται σε ινστιτούτο ομορφιάς όπου απόλαυσε μανικιούρ- πεντικιούρ και έδειχνε απολύτως ευδιάθετη.

Keywords
Τυχαία Θέματα