Χιου Γκραντ: Το οργισμένο tweet κατά του Μπόρις Τζόνσον

11:38 29/8/2019 - Πηγή: People

Την οργή πολλών Βρετανών έχει προκαλέσει η απόφαση του Μπόρις Τζόνσον να αναστείλει τις εργασίες στο βρετανικό κοινοβούλιο για διάστημα που ξεπερνάει τον ένα μήνα έτσι ώστε να προωθήσει την ατζέντα του για το Brexit.

Ανάμεσα στους οργισμένους Βρετανούς βρίσκεται και ο διάσημος ηθοποιός Χιου Γκραντ ο οποίος λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Βρετανού πρωθυπουργού δημοσίευσε ένα οργισμένο tweet χρησιμοποιώντας υβριστικές εκφράσεις και σκληρή γλώσσα κατά του Τζόνσον και της απόφασης του.

Στην ανάρτηση του συμπεριέλαβε ένα video του Τζόνσον στο οποίο επισημαίνει ότι η κυβέρνηση του δεν θα περιμένει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου για να βοηθήσει τη χώρα και να την οδηγήσει μπροστά.

Ο ηθοποιός σχολιάζοντας το video έγραψε : «Δεν θα γ…..εις το μέλλον των παιδιών μου. Δεν θα καταστρέψεις την ελευθερία για την οποία ο παππούς μου πολέμησε σε δύο παγκόσμιους πολέμους για να υπερασπιστεί. Άντε γ….σου υπέρπροβεβλημένο λαστιχένιο παιχνίδι μπάνιου. Η Βρετανία είναι αηδιασμένη με εσένα και τη μικρή συμμορία με τα μα…..να τσιράκια σου»

You will not fuck with my children’s future. You will not destroy the freedoms my grandfather fought two world wars to defend. Fuck off you over-promoted rubber bath toy. Britain is revolted by you and you little gang of masturbatory prefects. https://t.co/Oc0xwLI6dI

Hugh Grant (@HackedOffHugh) August 28, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα