Μπάκιγχαμ: Άντρας εισέβαλε στο Μπάκιγχαμ, ενώ η βασίλισσα ήταν μέσα!

12:57 11/7/2019 - Πηγή: People

Στα κεντρικά της Σκότλαντ Γιαρντ βρίσκεται άντρας που προσπάθησε να σκαρφαλώσει την Πύλη των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ και να εισβάλει στην επίσημη κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από τις αστυνομικές αρχές «ένας 22χρονος άνδρας συνελήφθη περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα τοπική ώρα (04:00 ώρα Ελλάδας) της Τετάρτης 10 Ιουλίου από αξιωματικούς της αστυνομίας,  αφού σκαρφάλωσε στα κάγκελα στην είσοδο των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ».

Ο

άντρας ήταν άοπλος και το συμβάν δεν συνδέεται κατά κανέναν τρόπο με τρομοκρατικό χτύπημα, ενώ εκείνη την ώρα η Βασίλισσα βρισκόταν μέσα στα ανάκτορα.

«Ήταν αποφασισμένος να εισέλθει και χτυπούσε δυνατά την πύλη. Ευτυχώς αυτή τη φορά, οι πύλες ήταν καλά κλεισμένες», δήλωσε πηγή του Παλατιού στην εφημερίδα Sun.

Και γίνεται λόγος για «αυτή τη φορά», διότι αυτή δεν ήταν η πρώτη απόπειρα εισβολής στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Ας αναφερθεί απλώς ότι το πιο εντυπωσιακό συνέβη το 1982, όταν η Βασίλισσα βρήκε στο κρεβάτι της έναν νεαρό που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα να της μιλά για τη ζωή του…

Τότε αν και είχε πατήσει το κουμπί πανικού, ουδείς είχε λάβει στα σοβαρά τις απελπισμένες εκκλήσεις της Βασίλισσας για βοήθεια.

Με στοιχεία από BBC.com, The Sun

Keywords
Τυχαία Θέματα