Αντίνοος Αλμπάνης: Το συγκινητικό σχόλιο για την υγεία του και η φωτογραφία ελπίδας

12:57 13/8/2019 - Πηγή: People

Όταν ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης βγήκε με θάρρος και αποκάλυψε τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, όλοι συγκινήθηκαν και έστω και νοερά ή με μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης στάθηκαν δίπλα του.

Εκείνο που δεν είχε γίνει κατανοητό από την αρχή, ήταν ο ταλαντούχος καλλιτέχνης κρατούσε το δικό του ημερολόγιο πάλης με την ασθένεια, δίνοντας ένα μήνυμα ενθάρρυνσης και σε όσους ακόμη μάχονται για τη ζωή τους.

Και παρά το ότι πάντα υπάρχουν άνθρωποι χωρίς συναίσθηση και φρένο,

ο ίδιος δεν σταματά να δίνει στίγματα για την πορεία της θεραπείας του και να συγκινεί με το θάρρος και την ανθρωπιά του, τον τρόπο με τον οποίο καταγράφει τα δικά του συναισθήματα σε έναν πρωτόγνωρο αγώνα, από τον οποίο μέρα τη μέρα βγαίνει νικητής.

Υβριστική επίθεση στον Αντίνοο Αλμπάνη: «Πόσο κακό timing αν πρέπει να ζω ή όχι»

Και να το νέο του μήνυμα που γεμίζει με ελπίδα τον ίδιο, τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και όσους στέκονται στο πλευρό του σ’ αυτή τη δύσκολη μάχη.

«08/12/19 Αραιά και γκρίζα. Αλλά έχω μαλλιά και είναι Δευτέρα! Γενικά τα μαλλιά πέφτουν μέσα σε 2 με 3 εβδομάδες μετά την πρώτη χημειοθεραπεία. Κάποιοι άνθρωποι χάνουν τα μαλλιά τους σταδιακά, ενώ άλλοι αρχίζουν να χάνουν μαλλιά αμέσως και σε μεγάλες ποσότητες. Από τη δεύτερη χημειοθεραπεία οι περισσότεροι άνθρωποι φορούν ήδη περούκα, μαντίλι η καπέλο» έγραψε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα