Άννα Βίσση: Θα την δούμε με δική της εκπομπή στην ΕΡΤ; Όλη η αλήθεια

09:52 14/2/2020 - Πηγή: People

Το τελευταίο διάστημα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν για την «ενεργοποίηση» της ΕΡΤ στο κομμάτι της ψυχαγωγίας. Ονόματα όπως του Νίκου Κουρή, της Νάντιας Κοντογεώργη, αλλά και του Δημήτρη Μακαλιά, φιγουράρουν ήδη ανάμεσα σε εκείνα που θα στελεχώσουν το ψυχαγωγικό τμήμα του σταθμού. Την περασμένη Πέμπτη σε αυτή τη λίστα προστέθηκε το όνομα της Άννας Βίσση, ενώ πληροφορίες την θέλουν να έχει ενεργό ρόλο σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης.

Το People επικοινώνησε με άνθρωπο

που βρίσκεται στο κοντινό περιβάλλον της τραγουδίστριας προκειμένου να διασταυρώσει την είδηση και η απάντηση φαίνεται να είναι ξεκάθαρη: «Η τηλεόραση δεν είναι κάτι που ενδιαφέρει την Άννα Βίσση, τουλάχιστον την δεδομένη χρονική περίοδο που μιλάμε. Η Άννα εμφανίζεται για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν στο Hotel Ερμού. Οι εμφανίσεις της σκίζουν. Όπως επίσης σκίζει και ο τελευταίος της δίσκος με τίτλο Ηλιοτρόπια που κυκλοφόρησε πέρσι το καλοκαίρι. Είναι πλήρης, γεμάτη και πολύ χαρούμενη με όλα όσα της συμβαίνουν. Με την κρατική τηλεόραση δεν έχει γίνει καμία επίσημη κουβέντα».

Για την ιστορία, η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της Άννας Βίσση ήταν ως κριτής στο μουσικό talent show «Star Academy» στο Epsilon, ενώ στο παρελθόν είχε παρουσιάσει το δικό της show με τίτλο «Με αγάπη Άννα» στον ΑΝΤ1 το 1995.

Keywords
Τυχαία Θέματα