Αγγελική Νικολούλη: Το πρώτο μήνυμά της μετά την ανακοίνωση του Alpha

16:27 14/8/2019 - Πηγή: People

Την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα (14/08) ο Alpha.

«Ο Alpha ανακοινώνει, με χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη. Η πολυβραβευμένη δημοσιογράφος θα βρίσκεται στο δυναμικό του καναλιού και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά για να αναδείξει και να διαλευκάνει υποθέσεις που αποτελούν σπαζοκεφαλιά για τις Αρχές.

Για 25η σεζόν, η Αγγελική Νικολούλη

θα ανάψει το… «Φως στο Τούνελ» και, μαζί με τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της, θα ξεκινήσει το συναρπαστικό ταξίδι στον απρόβλεπτο κόσμο του μυστηρίου και της αναζήτησης», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

Αμέσως μετά η δημοσιογράφος μέσα από την ιστοσελίδα της εκπομπής της θέλησε να μεταφέρει το δικό της μήνυμα για την ανανέωση του συμβολαίου της και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Βαδίζουμε ολοταχώς για τη νέα τηλεοπτική μας χρονιά στο κανάλι του Alpha. Από Οκτώβρη θα είμαστε πάλι όλοι μαζί στο «Τούνελ», για νέες έρευνες και αποκαλύψεις. Σε αυτήν τη δύσβατη διαδρομή προς την αλήθεια, βάζω στην άκρη τον κίνδυνο και τις δυσκολίες. Πορεύομαι στην 25η τηλεοπτική σεζόν, με τη δύναμη που αντλώ από τη δική σας στήριξη και αγάπη.» αναφέρει μεταξύ άλλων η Αγγελική Νικολούλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγγελική Νικολούλη, Alpha,angeliki nikolouli, Alpha