Αναστασία Περράκη: Η απάντησή της στην Άννα Μαρία που διαμαρτυρήθηκε για τη συμπεριφορά της στη φωτογράφιση

11:19 4/12/2019 - Πηγή: People

Η χθεσινή δοκιμάσια φωτογράφισης για τα κορίτσια του GNTM 2 απαιτούσε συνεργασία με άλλα μοντέλα, εν προκειμένω την Ελένη Ασημάκη, την Ειρήνη Καζαριάν και την έμπειρη Αναστασία Περράκη.

Ωστόσο, η συνεργασία της Περράκη με την Άννα Μαρία δεν είχε το αποτέλεσμα που θα επιθυμούσε η κριτική επιτροπή και η υποψήφια παίκτρια θέλησε να εξηγήσει ότι αυτό συνέβη γιατί το μοντέλο αρνήθηκε να συνεργαστεί μαζί της, όπως εκείνη το ήθελε. «Δεν με ενδιαφέρει που η Αναστασία μου έλεγε τι της αρέσει και τι όχι», είπε χαρακτηριστικά.

Στο στούντιο, λοιπόν,

δημιουργήθηκε ένας πανικός με την Καγιά από τη μία να «μαλώνει» την Άννα Μαρία για τη στάση της και γιατί δεν διεκδίκησε το δίκιο της στη διάρκεια της φωτογράφισης, και τον Σκουλό από την άλλη να την υπερασπίζεται.

Τη δική της απάντηση, ωστόσο, έδωσε σήμερα και η Αναστασία Περράκη, που βρέθηκε στην εκπομπή Happy Day.

«Δεν προσπάθησα να καθοδηγήσω καμία. Επειδή ακριβώς διαγωνίζονται ήθελα να με καθοδηγήσουν αυτές όπως ήθελαν. Για να μην υπάρχουν και παρεξηγήσεις. Με την Ίλντα είχαμε καλύτερη χημεία. Η μόνη μου ένσταση σε αυτό που είπε η Άννα Μαρία είναι πως επειδή φορούσαμε ένα bomber που έκλεινε στη μέση, μού ζήτησε να γυρίσουμε στο πλάι, οπότε θεώρησα πως αυτό δεν θα λειτουργήσει με το bomber και της το είπα. Από θέμα εμπειρίας το είπα. Ίσως ήταν λάθος μου εκείνη τη στιγμή. Ίσως θα έπρεπε να το κάνω, να το δει και όχι να το πω», είπε το μοντέλο.

Δείτε τι είπε στο παραπάνω video.

Keywords
Τυχαία Θέματα