Αφροδίτη Γραμμέλη: Η ενόχλησή της με την ατάκα της Παπαγεωργίου στο GNTM- «Εγώ θα ντρεπόμουν…»

13:10 9/10/2019 - Πηγή: People

Τη χθεσινή δοκιμασία των υποψηφίων του GNTM 2, που φωτογραφήθηκαν με εσώρουχα πάνω σε μια κινούμενη πλατφόρμα, σχολίασαν στο πάνελ του «Πρω1νού» και η Αφροδίτη Γραμμέλη θέλησε να εκφράσει τον εκνευρισμό της. Ο λόγος; Μία ατάκα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, τη στιγμή που η πλατφόρμα περνούσε μπροστά από τη Βουλή.

Συγκεριμένα, η Γραμμέλη ενοχλήθηκε με τα εξής λόγια του μοντέλου προς διαγωνιζόμενη: «Ασημίνα,  είσαι μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων. Δώστα όλα. Είσαι η μόνη που περνάς μπροστά από το Σύνταγμα. Έχεις 300 βουλευτές. Τι άλλο θες κορίτσι μου; Στον πιο κεντρικό δρόμο της Ελλάδας είσαι!».

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, «η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαντάζομαι ότι δεν ντρέπεται. Εγώ θα ντρεπόμουν, άμα έβλεπα ότι έλεγα κάτι τέτοιο. Ελπίζω να της ξέφυγε. Μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων δεν λες σε ένα κορίτσι με το βρακί και το σουτιέν “δώστα όλα”. Είναι το σύμβολο της ελληνικής Δημοκρατίας. Στάσου, ρε φίλε! Που είσαι; Στη Βουλή των Ελλήνων μπροστά με το βρακί και το σουτιέν, “δώστα όλα”; Τι να δώσει στη Βουλή των Ελλήνων;»

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος χαρακτήρισε τη δοκιμασία «καραγκιοζιλίκια» και κατηγόρησε την Ηλιάνα Παπαπαγεωργίου για έλλειψη παιδείας!

Keywords
Τυχαία Θέματα