Youtuber γίνεται viral, όταν αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά για τον καρκίνο και τις χημειοθεραπείες της

15:12 19/8/2019 - Πηγή: People

Το όνομα της είναι Dawn Lee, είναι Youtuber θεμάτων ομορφιάς και πριν από λίγους μήνες διαγνώστηκε με μία σπάνια μορφή καρκίνου του αίματος.

Η 29χρονη από τη Νότια Κορέα μπορεί αρχικά να πανικοβλήθηκε στην ιδέα των χημειοθεραπειών και να σκέφτηκε ότι δεν θα μπορούσε να συνεχίσει να μιλά στους συνδρομητές της στο κανάλι που έχει δημιουργήσει στο YouTube για θέματα

ομορφιάς.

Πολύ σύντομα, όμως, βρήκε το κουράγιο να μιλήσει ανοιχτά. Να κουρέψει τα μαλλιά της μπροστά στην κάμερα, καθώς λόγω των χημειοθεραπειών θα τα έχανε, και να μιλήσει με θάρρος στους ανθρώπους για την μάχη που ετοιμαζόταν να δώσει για τη ζωή της.

«Γελάω, αν και κάποιοι πιστεύουν ότι θα έπρεπε να κλαίω. Στην αρχή σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να εμφανίζομαι με περούκες, αλλά αυτό θα ήταν ένα ψέμα. Και προς τον εαυτό μου και προς τον κόσμο που με παρακολουθεί», λέει η ίδια, έχοντας τη δύναμη να γελάει πλατιά.


Το αποτέλεσμα; Από τα βίντεο που έχει ανεβάσει από τον Φεβρουάριο και μετά, οπότε και διαγνώστηκε με καρκίνο, τα περισσότερα έχουν γίνει viral, με ένα από αυτά να φτάνει τα 4 εκ.  views.

Όπως μάλιστα είπε στο BBC στην αρχή φοβήθηκε ότι η εικόνα της και τα όσα είχε να μοιραστεί θα απομάκρυναν τους ανθρώπους, καθώς πολλοί ίσως θεωρούσαν το περιεχόμενο των εκπομπών της «αποκρουστικό», όμως, φαίνεται ότι ο κόσμος «αγκάλιασε» τόσο τη μάχη της, όσο και την ειλικρίνειά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα