Super Bowl 2020: Σακίρα και Τζένιφερ Λόπεζ ξεσήκωσαν το Μαϊάμι με τον χορό τους

09:58 3/2/2020 - Πηγή: People

Άλλη μια βραδιά ένωσης του αμερικανικού κοινού ήταν αυτή της Κυριακής, αφού εν μέσω όλων των κινηματογραφικών βραβείων ήρθε ο μεγάλος τελικός του Super Bowl, όπου αναμετρήθηκαν οι Kansas Chiefs με τους San Francisco 49ers. Στο στάδιο του Μαϊάμι, είδαμε την Ντέμι Λοβάτο να τραγουδάει τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ λίγο πριν ξεκινήσει ο τελικός.

Η πολιτεία του Κάνσας ξεχύθηκε στους δρόμους για να πανηγυρίσει την κατάκτηση

του πρωταθλήματος του NFL από τους Chiefs (νίκησαν με 31-20), αλλά όλος ο υπόλοιπος κόσμος που είδε τον τελικό θα απόλαυσε περισσότερο το ημίχρονο του Super Bowl.

Εκεί όλοι περίμεναν να δουν τις Σακίρα και Τζένιφερ Λόπεζ, σε ένα από τα πιο εκρηκτικά δίδυμα που έχουν εμφανιστεί σε τελικό, με τις δύο Λατίνες να φημίζονται για τον τρόπο που κουνιούνται επί σκηνής.

Πρώτη βγήκε στη σκηνή η Σακίρα, η οποία προς το τέλος έπεσε στο πλήθος και την περιέφεραν 3 χορευτές της και έφερε μαζί της για ντουέτο τον Bad Bunny. Στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη η Τζένιφερ Λόπεζ που βγήκε στη σκηνή πάνω σε έναν στύλο, άλλαξε φόρεμα στη διάρκεια του τραγουδιού και έκανε και ντουέτο με την 11χρονη κόρη της Έμμε και τον Τζ. Μπάλβιν. Στο φινάλε του 15λεπτου ημιχρόνου Σακίρα και Λόπεζ ανέβηκαν μαζί στη σκηνή για να συναρπάσσουν τα πλήθη τραγουδώντας το Let’s Get Loud μαζί.


Keywords
Τυχαία Θέματα