Nikolaj Coster-Waldau: Ο σταρ του Game of Thrones μόλις τα «έχωσε» αγρίως στους θεατές

15:11 15/7/2019 - Πηγή: People

Τίποτα δεν άφησε να πέσει κάτω ο Nikolaj Coster-Waldau, ο ωραίος Τζέιμι Λάνιστερ του Game of Thrones που το Σάββατο βρέθηκε ανάμεσα στους φανατικούς αναγνώστες των βιβλίων και θεατές της σειράς στο συνέδριο «Con of Thrones» που πραγματοποιήθηκε στο Νάσβιλ.

Ήταν απολύτως βέβαιο ότι ο ηθοποιός θα δεχόταν σκληρές ερωτήσεις -για τι άλλο;- για τον τρόπο με τον οποίο τερματίστηκε η σειρά και μετά από 8 ολόκληρα χρόνια χτισίματος χαρακτήρων και πλοκής, όμως, εμφανίστηκε απολύτως

ενήμερος για τα επικριτικά (και οριακά χυδαία) σχόλια των φανατικών της σειράς και έτοιμος να τα απαντήσει όλα και μάλιστα με αρκετές δόσεις αυστηρότητας.


«Στο τέλος κάθε σεζόν δεχόμασταν σκληρή κριτική για διάφορα πράγματα. Ομως αυτό που συνέβη μετά το τέλος του GoT ήταν κάτι που δεν ξανάγινε. Και μας επηρέασε όλους  -υπήρχε στις συζητήσεις μας στο WhatsApp group που έχουμε οι ηθοποιοί και οι δημιουργοί. Ολοι ήταν πάρα πολύ στεναχωρημένοι, διότι κάποια από τα σχόλια ήταν ανελέητα. Αν κάνεις το λάθος να αρχίσεις να τα διαβάζεις… Απλώς ξέχνα το! Γιατί παιδιά, όταν θυμώνετε – και είμαι απολύτως σίγουρος ότι κάποιοι από εσάς εξοργίστηκαν- αρχίζετε τα «γ@μημένοι μ@λ@κες. Αυτό δεν έπρεπε να συμβεί.  Καταστρέψατε τον κόσμο του Μάρτιν» και πάει λέγοντας. Και για εσάς, όλο αυτό μπορεί να έχει πλάκα, αλλά για εμάς δεν έχει!», είπε ήρεμα μεν, αλλά με κατηγορηματικό ύφος ο ηθοποιός.

«Όλοι νιώσαμε πολύ περίεργα. Σκεφτόμασταν «τι διάολο; Ολοι δουλέψαμε τόσο σκληρά!». Φυσικά και δεν σας ζητώ να μας λυπηθείτε. Νομίζω είναι ξεκάθαρο αυτό. Απλά σας εξηγώ το πώς έφτασαν σε εμάς όλες αυτές οι αντιδράσεις… Οποιος νομίζει ότι υπάρχει κάποιος πιο δεμένος συναισθηματικά, πιο διαβασμένος, πιο φανατικός, πιο παθιασμένος μέ το Game Of Thrones από τους δύο δημιουργούς, είναι απλά ανόητος. Πέρασαν 10 χρόνια της ζωής τους να μελετούν και να σκέφτονται πώς θα το τελειώσουν. Να ξέρετε ότι διάβασαν τα σχόλιά σας. Εσείς κάθεστε μπροστά από ένα κομπιούτερ και γράφετε «γ@μημένοι ηλίθιοι σεναριογράφοι. Μ@λ@κες», ενώσε εκείνους, όπως και σε όλους μας στην ομάδα – από τους ηθοποιούς, μέχρι τους κομπάρσους και τους τεχνικούς, χιλιάδες άτομα- μας έφυγε ο κ@λος για να προσφέρουμε το καλύτερο show και το καλύτερο δυνατό τέλος που μπορούσαμε…», κατέληξε ο ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα