My Style Rocks 3: Νέα κόντρα στο ριάλιτι – Κιάρα Μαρκέζη, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Janna διαπληκτίστηκαν

19:43 13/2/2020 - Πηγή: People

Χαμένες στη μετάφραση του χαλασμένου τηλεφώνου φαίνεται πως βρέθηκαν οι παίκτριες του My Style Rocks 3, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να εκφράζει την ενόχλησή της για κάτι που της μετέφεραν και την αφορά, αλλά εν τέλει να φαίνεται πως είτε της το μετέφεραν λάθος είτε η ίδια δεν κατάλαβε.

Γενικώς τον τελευταίο καιρό οι τσακωμοί πληθαίνουν στο παιχνίδι. Μετά την Κιάρα και τη Τζώρτζια Παναγή, είδαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να ζητάει το λόγο από τους

κριτές που την αδικούν με τις βαθμολογίες τους κι ενώ έβαλαν 4άρια στην Janna, για την οποία θεωρούσε πως δεν είχε ντυθεί για τέτοια βαθμολογία. Τα ίδια πάνω κάτω είπε και για το ντύσιμο της Κορίνας στο gala της Παρασκευής.

Η Ευρυδίκη βέβαια τα είπε όλα μπροστά στη Janna και την Κορίνα, με τις οποίες είναι σαφές πως δεν έχει καλές σχέσεις, όπως συμβαίνει και με την Κρίστεν, με την οποία είχε υπάρξει πολύ πιο σοβαρό θέμα.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης είδαμε την Ευρυδίκη να λέει πως η Κιάρα Μαρκέζη της μετέφερε ότι την αποκαλούν πίσω από την πλάτη της Πάμελα Άντερσον με υποτιμητικό ύφος και ζήτησε όσες το κάνουν να το πουν μπροστά της. Τότε η Τόνια Κούμπα κατηγόρησε την Κιάρα ότι μαρτύρησε, η Κορίνα διατεινόταν πως η φράση που μετέφερε η Κιάρα δεν ειπώθηκε ποτέ κι από καμία και σε αυτό συμφώνησε και η Janna.

Η Κιάρα είπε πως δεν μετέφερε αυτό στην Ευρυδίκη, όμως το κλίμα είχε ήδη χαλάσει και ακολούθησε διαπληκτισμός της πρώτης με τη Janna. Μάλιστα, λίγο αργότερα η Janna έβαλε χαμηλή βαθμολογία στην Κιάρα και δεν δίστασε να την κατηγορήσει πως δεν ντύνεται μόνη της, αλλά έχει στυλίστα.

Όλα τα παραπάνω ήρθαν σε συνέχεια όσων ανέφερε η Τζώρτζια Παναγή για σχόλια προς το πρόσωπό της.

View this post on Instagram

Ποια είναι τα κριτήρια της βαθμολόγησης;⠀ Δείτε περισσότερα με το link στο bio⠀ #MyStyleRocksGR #SkaitvGR

A post shared by My Style Rocks Greece (@grmystylerocks) on Feb 13, 2020 at 7:56am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα