MasterChef 4: «Κατερίνα, θα κάνεις χρήση της κάρτας ασυλίας για να μη μαγειρέψεις;»

19:18 25/2/2020 - Πηγή: People

Τι περίπτωση υπάρχει να μη μαγειρέψει ούτε απόψε η Κατερίνα Λένη; Η παίκτρια που χθες κατάφερε να σοκάρει τους κριτές με την αψυχολόγητη απόφασή της να πετάξει το πιάτο της δοκιμασίας δημιουργικότητας στα σκουπίδια, φαίνεται ότι παίζει δυνατά με τη χρυσή κάρτα της ασυλίας στα χέρια της.

Στο αποψινό τρέιλερ, μάλιστα, ένας από τους κριτές ακούγεται να τη ρωτά αν και απόψε θα κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας της, ώστε να μη μαγειρέψει, ενώ σε αλλο σημείο του τρέιλερ ακούγεται η παίκτρια να δηλώνει οτι έχει κουραστεί απ’ όλο αυτό.

Βέβαια και μέχρι να ξεκινήσει το

αποψινό επεισόδιο, κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν η Κατερίνα θα αποφασίσει τελικά να μαγειρέψει και να διεκδικήσει με την μαγειρική αξία της και όχι με την κάρτα την αποδοχή κριτών και συμπαικτών της.

Και επίσης, απομένει να μάθουμε ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι τρεις υποψήφιοι;

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση θα παλέψουν για να κερδίσουν την παραμονή τους στο MasterChef 4, μαγειρεύοντας ένα πιάτο αντιγραφής με κοκοράκι. Για κάποιους θα είναι τα τελευταία λεπτά, που θα μαγειρέψουν για τους 3 κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Η αγωνία στα μάτια των υποψήφιων, σε συνδυασμό με τη θέλησή τους, θα φέρει πολύ καλά αποτελέσματα. Οι κανόνες όμως είναι κανόνες και ένας ή μία, θα πρέπει να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. Το επίπεδο έχει γίνει πλέον αντιληπτό και όλοι γνωρίζουν τις ελάχιστες αδυναμίες στα πιάτα, που έφτιαξαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα