Marc Anthony: Με κεντρικό ρόλο στην κινηματογραφική μεταφορά δημοφιλούς μιούζικαλ

07:15 13/6/2019 - Πηγή: People

Στην κινηματογραφική μεταφορά του θεατρικού μιούζικαλ «In the Heights» πρόκειται να πρωταγωνιστήσει ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής, Marc Anthony.

Η ανακοίνωση για τη συμμετοχή του διάσημου τραγουδιστή στη συγκεκριμένη παραγωγή, έγινε από τον παραγωγό της ταινίας, Lin-Manuel Miranda, ο οποίος το 2008 είχε βραβευτεί με Tony για το θεατρικό έργο «Hamilton».

Συγκεκριμένα ο Miranda μέσω μιας ανάρτησης στον λογαριασμό του στο Twitter

ανακοίνωσε πως στο καστ της ταινίας πλέον ανήκει και ο Marc Anthony.

«Εντάξει, δεν μπορώ να το κρατήσω κρυφό πια, τον πατέρα του Sonny θα υποδυθεί MarcAnthony. Είναι ένας σύντομος, αλλά κεντρικός ρόλος… Και δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω», έγραψε χαρακτηριστικά.

Την ταινία πρόκειται να σκηνοθετήσει ο Jon M. Chu και ο Miranda θα είναι παραγωγός μαζί με τη θεατρική συγγραφέα Quiara Alegria Hudes, που έχει γράψει το σενάριο του μιούζικαλ.

Το συγκεκριμένο θεατρικό μιούζικαλ το 2019 ήταν υποψήφιο για 13 βραβεία Tony από τα οποία κατάφερε να κερδίσει τέσσερα από αυτά, και συγκεκριμένα τα βραβεία Καλύτερου Μιούζικαλ, Καλύτερης Πρωτότυπης Μουσικής, Καλύτερης Χορογραφίας και Καλύτερων Ενορχηστρώσεων.

Η ταινία προβλέπεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούνιο του 2020 ενώ ανάμεσα στους πρωταγωνιστές θα είναι οι:  Anthony Ramos, Corey Hawkins, Melissa Barrera, Leslie Grace, Olga Merediz, Daphne Rubin-Vega, Stephanie Beatriz, Dascha Polanco, Gregory Diaz IV, Jimmy Smits, Kevin Rosario.

Okay I actually can’t hold it in anymore.
Sonny’s father will be played by @MarcAnthony.
It’s a brief but pivotal role.
…And I still can’t believe it.#InTheHeightsMovie pic.twitter.com/WC9M0eiraY

— Lin-Manuel Miranda (@Lin_Manuel) June 6, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα