Kevin Costner: Πουλάει την έκταση όπου γυρίστηκε το «Χορεύοντας με τους λύκους»

23:25 13/7/2013 - Πηγή: People

Χτύπησε και τον Kevin Costner η οικονομική κρίση; Έτσι φαίνεται, αφού προς πώληση έχει βάλει μια τεράστια έκταση που έχει στην κατοχή του στην Νότια Ντακότα κοντά στην πόλη Deadwood.

Εκεί έγιναν τα γυρίσματα της επιτυχημένης ταινίας «Χορεύοντας με τους λύκους» και γι’ αυτό ο γνωστός ηθοποιός έχει πολύ ισχυρούς δεσμούς με τη συγκεκριμένη έκταση. Ο μεσίτης του δήλωσε πως η απόφαση ήταν πολύ δύσκολη και του πήρε πολύ χρόνο μέχρι να αποφασίσει πως πρέπει να πουλήσει τη γη.

Διαβάστε

επίσης: Fashion ξεπούλημα: Το πουλάει το σπίτι ο οίκος Versace

Το ποσό που ζητά ο Kevin Costner για την έκταση αυτή είναι 14 εκατομμύρια δολάρια, τιμή πολύ λογική σύμφωνα με τις τιμές της περιοχής, αλλά και την συναισθηματική αξία της έκτασης.

Τόσο ο Αμερικανός ηθοποιός όσο και οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει την πώληση του συγκεκριμένου ακινήτου, υπολογίζουν πως θα το αγοράσει κάποιος που αγαπά τη φύση, αλλά και τον κινηματογράφο και θα μπορεί να εκτιμήσει τη διπλή αξία της έκτασης.

The post Kevin Costner: Πουλάει την έκταση όπου γυρίστηκε το «Χορεύοντας με τους λύκους» appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα