Johnny Depp: Ιδιαίτερα υπερήφανος για τα παιδιά του

11:44 5/7/2013 - Πηγή: People

Ο Johnny Depp λέει ότι είναι εξαιρετικά υπερήφανος για την 14χρονη κόρη του Lily-Rose και τον 11χρονο γιό του Jack και για τον τρόπο που αντιμετώπισαν το χωρισμό του από τη Vanessa Paradis.

Μετά το χωρισμό του, ο Johnny Depp έχει επικεντρώσει την προσοχή του στην πατρότητα, έναν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο. Σε νέα

συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή This Morning του δικτύου CBS, ο πενηντάχρονος ηθοποιός μιλάει για τον τρόπο με τον οποίο τα παιδιά του –η 14χρονη Lily-Rose και ο 11χρονος Jack–, αντιμετωπίζουν το χωρισμό των γονιών τους.

«Υπήρξαμε απόλυτα ειλικρινείς μαζί τους και τα παιδιά με τη σειρά τους επέδειξαν τρομερή κατανόηση και αποδοχή», αποκαλύπτει ο Johnny Depp. «Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος για τα παιδιά μου».

Συζητώντας για το τέλος της 14χρονης σχέσης του με τη 40χρονη ηθοποιό και τραγουδίστρια, με την οποία δεν προχώρησαν ποτέ σε γάμο, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι η ειλικρίνεια ήταν το καλύτερο όπλο που είχε στη διάθεσή του. «Όταν κάποιος έχει παιδιά δεν υπάρχει χώρος για ψέματα, πρέπει να είναι απόλυτα ειλικρινής», εξηγεί ο ηθοποιός. «Πιστεύω ότι ο,τιδήποτε άλλο εκτός από την αλήθεια αποτελεί κακό παράδειγμα».

Σε ιδιαίτερα ειλικρινή τόνο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο περιοδικό Rolling Stone, (τεύχος 4 Ιουλίου 2013), ο Johnny Depp εξομολογήθηκε, ότι και ο ίδιος χειρίστηκε την κατάσταση καλά. «Δεν υπήρχε περίπτωση να βασιστώ στο ποτό για να γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα ή για να χρυσώσω το χάπι», παραδέχεται στη συνέντευξη του. «Ένιωσα ότι ήταν καθήκον μου να είμαι πραγματικά ειλικρινής μέχρι να ξεκαθαρίσει αυτή η κατάσταση. Έπρεπει να διασφαλίσω κατά τον καλύτερο τρόπο την ηρεμία των παιδιών μου».

Ο Johnny Depp, ταυτόχρονα, αφιερώνει όσο χρόνο και ενέργεια μπορεί στη καινούργια του αγαπημένη Amber Heard. Ο ηθοποιός δημοσιοποίησε τη σχέση του με τη συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία The Rum Diary, λίγο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του από την Vanessa Paradis. Πηγές, πάντως, αναφέρουν ότι ο Depp δε νοιώθει ακόμη έτοιμος να συστήσει την καινούργια του αγαπημένη στα παιδιά του.

The post Johnny Depp: Ιδιαίτερα υπερήφανος για τα παιδιά του appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα