Jeffrey Epstein: Το βίντεο από πάρτι του 1992 που «καίει» τον Πρόεδρο των ΗΠΑ

13:03 18/7/2019 - Πηγή: People

Με ένα βίντεο από πάρτι του 1992 το MSNBC «καίει» τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump και αναφορικά με τη σχέση του με τον χρηματιστή, Jeffrey Epstein, ο οποίος κατηγορείται για τη σεξουαλική εκμετάλλευση εκατοντάδων ανήλικων κοριτσιών.


Αν και το προηγούμενο διάστημα, ο Αμερικανός Πρόεδρος είχε επιχειρήσει να πάρει αποστάσεις σε ό,τι έχει να κάνει με τη φιλία ετών που τον

συνέδεε με τον χρηματιστή, το αρχειακό βίντεο που καταγραφεί τους δύο άντρες σε ένα πάρτι που οργάνωσε ο Trump στην κατοικία του στο Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα, δεν αφήνει περιθώρια για το είδος των σχέσεων.

Στο πάρτι φαίνονται επίσης μαζορέτες να χορεύουν και τους δυο τους να σχολιάζουν το πόσο σέξι είναι μία από αυτές, ενώ ο ίδιος ο Trump κατά καιρούς έχει μιλήσει με ιδιαιτέρως κολακευτικά λόγια για τον κατηγορούμενο χρηματιστή, για το πόσο ταιριάζουν τα γούστα τους στις γυναίκες και για το πόσο «ευφυή τύπο» τον θεωρεί.

Ας σημειωθεί ότι μετά τη σύλληψη του χρηματιστή, στις 6 Ιουλίου, ο Αμερικανός Πρόεδρος είχε επιχειρήσει να πάρει σαφείς αποστάσεις, τονίζοντας  ότι έχει διακόψει κάθε επαφή μαζί του εδώ και πολλά χρόνια, λέγοντας ότι δεν ήταν κάποιος που εκτιμούσε για να συνεχίσει τη φιλία μαζί του.

Υπενθυμίζεται ότι το σκάνδαλο που ξέσπασε έχει ήδη στοιχίσει τη θέση του στον υπουργό Εργασίας Αλεξάντερ Ακόστα, καθώς κατηγορήθηκε ότι δεν χειρίστηκε σωστά την υπόθεση το 2008, όταν ήταν ομοσπονιακός εισαγγελέας στη Φλόριντα, και τελικώς αναγκάστηκε να υποβάλει την παραίτησή του.

Αν κριθεί ένοχος – και ενώ κατηγορείται για σεξουαλική εκμετάλλευση, εκπόρνευση και κακοποίηση ανηλίκων- ο Epstein κινδυνεύει να καταδικαστεί σε κάθειρξη 45 ετών.  Όπως έχει γίνει γνωστό στη λίστα των φίλων του εκτός από τον Αμερικανό Πρόεδρο βρίσκονταν και άλλοι σημαντικοί μεταξύ των οποίων ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον και ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπας Άντριου.

Trump, Clinton, Πρίγκιπας Andrew: Τι λένε οι διάσημοι φίλοι του Epstein που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Keywords
Τυχαία Θέματα