It’s a man’s world: Ο Στέλιος Ρόκκος μιλάει για Σάκη Ρουβά, Αντώνη Ρέμο, Ηλία Ψινάκη και Νότη Σφακιανάκη

16:24 2/7/2013 - Πηγή: People

Ο Στέλιος Ρόκκος είναι από τους αγαπημένους συνεντευξιαζόμενους κάθε φορά, των δημοσιογράφων. Θα πει πάντα αυτό που πιστεύει, δεν θα στηριχτεί σε δημόσιες σχέσεις και αν του ζητηθεί να σχολιάσει κάτι, θα πει ελεύθερα τη γνώμη του.

Δείτε επίσης: Στέλιος Ρόκκος: «Αν ο Γιάννης Πλούταρχος το είπε αυτό, πρέπει να αλλάξει δουλειά»

Αυτό έκανε και στο κυπριακό Down Town, όταν αναφέρθηκε στην κόντρα που προέκυψε μεταξύ Νότη Σφακιανάκη και Αντώνη Ρέμου:

«Έχω ‘τσακωθεί’ με τον Αντώνη γι’ αυτό το μήνυμα γιατί, όπως σου είπα και προηγουμένως, θα υποστηρίξω μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μου, το δικαίωμα του οποιουδήποτε να λέει ελεύθερα τη γνώμη του, ακόμα και αν δεν συμφωνώ μαζί του. Αυτό είναι δημοκρατία. Από την άλλη όμως, χάρηκα που πήρε θέση ο Αντώνης κι αυτό που του είπα ήταν: ‘Eπιτέλους μίλησες!’. Ο Αντώνης έχει περάσει πολλά και δεν έχει πει τίποτα μέχρι τώρα! Πιστεύω ότι αν πάρει φόρα και αρχίσει να μιλάει, δεν θα τον σταματά τίποτα! Καταλαβαίνω ότι οι κανόνες του μάρκετινγκ επιβάλλουν στους καλλιτέχνες να μιλούν μόνο για τη δουλειά τους, αλλά δεν συμφωνώ. Θυμάμαι, όταν συνεργαζόμουν με τον Σάκη Ρουβά, ο Ηλίας Ψινάκης μου έβαζε χοντρό χέρι επειδή μιλούσα, αλλά δεν άκουγα τίποτα».

The post It’s a man’s world: Ο Στέλιος Ρόκκος μιλάει για Σάκη Ρουβά, Αντώνη Ρέμο, Ηλία Ψινάκη και Νότη Σφακιανάκη appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα