Gigi και Bella Hadid: Οι σέξι πόζες και οι βόλτες τους στη Μύκονο πριν τη ληστεία

13:01 12/8/2019 - Πηγή: People
Photo: ΝDP

1 από 12

Photo: ΝDP

2 από 12

Photo: ΝDP

3 από 12

Sponsored AdPhoto: ΝDP

4 από 12

Photo: ΝDP

5 από 12

Photo: ΝDP

6 από 12

Sponsored AdPhoto: ΝDP

7 από 12

Photo: ΝDP

8 από 12

Photo: ΝDP

9 από 12

Sponsored AdPhoto: ΝDP

10 από 12

Photo: ΝDP

11 από 12

Photo: ΝDP

12 από 12

Οι αδελφές Hadid, Bella και Gigi, έχουν βρεθεί στη Μύκονο αρκετές φορές, ωστόσο οι φετινές τους διακοπές συνοδεύτηκαν από μια δυσάρεστη εμπειρία: έπεσαν θύματα κλοπής.

Όπως, μάλιστα, αποκάλυψε στο TMZ o πατέρας τους, Mohamed Hadid, – ο οποίος στα πρώτα βήματα της καριέρας του διατηρούσε επιχείρηση στο νησί- οι κόρες του αναγκάστηκαν να διακόψουν τις διακοπές τους και να επιστρέψουν: «Η Gigi μου τηλεφώνησε από το αεροδρόμιο πριν απογειωθούν. Είχε τραυματική εμπειρία. Ήταν έξω με τον σωματοφύλακά τους. Τις λήστεψαν. Κάποιος εισέβαλε στο σπίτι τους. Δόξα τω Θεό, κανείς δεν τις τραυμάτισε».

Η ίδια η Gigi έκανε γνωστό το περιστατικό της κλοπής και δήλωσε με μήνυμά της στο Instagram ότι δεν έχει σκοπό να επιστρέψει ξανά στη Μύκονο.

Στο μεταξύ στη δημοσιότητα ήρθαν και οι φωτογραφίες από τις σύντομες διακοπές τους στο νησί και τις χαλαρές στιγμές τους στη βίλα που έμεναν. Τα δυο πανέμορφα μοντέλα και οι φίλες τους χαλαρώνουν και ποζάρουν για selfies με τα σέξι μπικίνι τους, με την Bella Hadid να αποδεικνύεται με τη επιλογή της σε μπικίνι η πιο τολμηρή.

Keywords
Τυχαία Θέματα