GNTM 2: Τα υπονοούμενα της Φιονούλας για την οικειοθελή αποχώρησή της

11:39 25/9/2019 - Πηγή: People

Η Φιονούλα Βατς απασχόλησε ιδιαίτερα στο χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model, τόσο επειδή μπέρδεψε την ώρα που έπρεπε να βρεθεί στον σταθμό ΡΟΥΦ για το πρώτο bootcamp με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον εκνευρισμό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου αλλά και των υπόλοιπων διαγωνιζόμενων.

GNTM 2: Εκνευρισμός στο bootcamp με την παίκτρια που καθυστέρησε

Η Φιονούλα στη συνέχεια και λίγο πριν την πασαρέλα εξέφρασε την επιθυμία

της να αποχωρήσει από το παιχνίδι λόγω του άγχους της όμως ο Άγγελος Μπράτης κατάφερε να της αλλάξει γνώμη για λίγο όμως καθώς στη συνέχεια ανακοίνωσε πως δεν μπορεί να συνεχίσει «Πήρα την απόφαση σήμερα να αποχωρήσω γιατί είχα αρκετό άγχος και δεν ένιωθα καλά. Προσπάθησε να με πείσει ο κύριος Μπράτης, αλλά τελικά θέλω να φύγω. Δεν είμαι ακόμα έτοιμη γι’ αυτό. Το ξέρω ότι αποχωρώ τελευταία στιγμή, αλλά είναι τόσα όμορφα κορίτσια εδώ πέρα που είμαι σίγουρη ότι θα το αξίζουν πολύ».

Η κοπέλα εχθές παρακολούθησε το επεισόδιο και δημοσίευσε ένα Insta Story στον προσωπικό της λογαριασμό το οποίο υπονοούσε πως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως τα είδαμε, συγκεκριμένα έλεγε: «Μην πιστεύεις όλα όσα βλέπεις. Ακόμα και το αλάτι μοιάζει με ζάχαρη».

Keywords
Τυχαία Θέματα