GNTM 2: Πώς η Μαρία επιχείρησε να «αδειάσει» τη Βίκυ Καγιά – Η αυστηρή απάντηση της κριτή για το ψέμα της

13:48 27/11/2019 - Πηγή: People

Μπορεί χθες η Μαρία Μιχαλοπούλου να είχε την καλύτερη φωτογραφία στη δοκιμασία αποχώρησης, φαίνεται, όμως, ότι η συμπεριφορά της παίκτριας του GNTM 2 κατάφερε να αμαυρώσει τη νίκη της.

Συγκεκριμένα, ένα ψέμα της Μαρίας μπροστά στην κριτική επιτροπή έγινε αφορμή για να εξοργιστεί η Βίκυ Καγιά, καθώς αυτό που τη ρώτησαν κι αυτό που απάντησε πρακτικά έβγαζε τρελούς όσους βρίσκονταν παρόντες στη φωτογράφισή της.

Και να τι συνέβη: Τα 12 υποψήφια μοντέλα πόζαραν για ένα cover try του Madame Figaro,

στον φακό του Χρήστου Πρεντουλή,  ενώ το αβαντάζ που είχε αυτή την εβδομάδα η Μαρία, ήταν η συμβουλευτική καθοδήγηση της Βίκυς Καγιά για το πώς να ποζάρει γι’ αυτό το απαιτητικό εξώφυλλο.


Καθ’ όλη τη διάρκεια της φωτογράφισής της, η Καγιά ήταν εκεί, φτιάχνοντας και ξαναφτιάχνοντας την ποζα του μοντέλου, διορθώνοντας της τα χέρια, τα πόδια, την στάση του σώματος, ακόμη και το ύφος της μπροστά στον φακό.

Το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο και όταν η Μαρία βρέθηκε μπροστά στους κριτές και ρωτήθηκε, αν αυτό το αποτέλεσμα ήταν και προϊόν καθοδήγησης και συμβουλών της Καγιά, η παίκτρια απάντησε… «όχι».

«Πώς όχι;», ακούγεται να λέει τόσο η Καγιά όσο και ο Δημήτρης Σκουλός με την παίκτρια να ισχυρίζεται ότι η κριτής τη βοήθησε σε άλλη πόζα και όχι σε αυτήν της τελικής φωτογραφίας.

Τότε, η παραγωγή πρόβαλε βίντεο στο οποίο φαίνεται ακριβώς τι έχει συμβεί, με την Καγιά να διορθώνει τις πόζες, τα ρούχα, τα πάντα πάνω στη Μαρία.

Μετά την προβολή, η απογοήτευση της κριτικής επιτροπής και ο εκνευρισμός της Καγιά για το εξόφθαλμο ψέμα της Μαρίας, απλώς δεν κρύβονταν.

«Μαρία, δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις, γιατί αυτή την πόζα στην έδειξα εγώ», είναι η πρώτη αυστηρή, αλλά σχετικά ήρεμη μέχρι εκείνη τη στιγμή, αντίδραση της Καγιά για να έρθει η επόμενη αψυχολόγηση αντίδραση της Μαρίας: «Όχι»…

Αυτό που ακολούθησε μπορεί να το δείτε και στο παραπάνω βίντεο, με την ίδια τη Μαρία στο τέλος να παραδέχεται και την αλήθεια, δικαιολογώντας ότι δεν θυμόταν ότι αυτή ήταν η πόζα που της είχε υποδείξει η Καγιά και αποδίδοντας την αντίδραση της σε «ηλιθιότητα».

Ωστόσο, η ίδια είχε εξηγήσει ότι αρχικά ήθελε να αποκρούσει τα κακόβουλα σχόλια των συμπαικτριών της που στα γυρίσματα την αποκαλούσαν «μαριονέτα», προσπαθώντας να αποδείξει ότι και εκείνη συνέβαλε στο καλό αποτέλεσμα της φωτογράφισης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
GNTM 2, Πώς, Μαρία, Βίκυ Καγιά –,GNTM 2, pos, maria, viky kagia –