GNTM 2: «Η Άννα Μαρία μεγάλωσε με τη μητέρα της, έχασε τον πατέρα της μικρή σε τροχαίο»

15:14 20/12/2019 - Πηγή: People

Τον μεγάλο τελικό του GNTM 2 κλήθηκε να σχολιάσει η Κρίστι Κρανά, η γνωστή ιδιοκτήτρια πρακτορείου μοντέλων, που είχε μαθήτρια την Άννα Μαρία Ηλιάδου. 

GNTM 2 – ΤΕΛΙΚΟΣ: «Όλο αυτό που συνέβη ήταν ένα λάθος» – Το ξέσπασμα της Άννας – Μαρίας για τον σύντροφό της

Η Κρίστι Κρανά βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής Happy Day και μίλησε για το μοντέλο, που πήρε τη νίκη- μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο. «Την Άννα Μαρία την είχα στη σχολή από 14.5 -15 χρονών. Ήταν ένα κοριτσάκι που έβλεπα ότι έχει μέλλον. Τής το

είχα πει. Είχε έρθει μικρή, γιατί σ’ αυτό τον χώρο πρέπει να ξεκινήσουν μικρές. Το ύψος το είχε. Είναι 1.77, με πολύ ωραίο δέρμα. Ήταν πολύ συνεπής. Έχει κάνει πολλές επιδείξεις, αρκετές φωτογραφίσεις. Θα μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα, αλλά της έλεγα «πάνω απ’ όλα το σχολείο». Ήταν και πολύ καλή μαθήτρια μπήκε στο Πανεπιστήμιο, στο Καποδιστριακό», θυμάται.

Και προσθέτει για τον χαρακτήρα της : «Πάντα ήταν ένα κοριτσάκι χαμηλών τόνων. Πάντα δεν της άρεσε να μιλάει άσχημα για τις άλλες. Βοηθούσε τις άλλες. Ήταν ένα κοριτσάκι δοτικό. Πιστεύω ότι άλλαξε λίγο στα τελευταία επεισόδια, λόγω πίεσης. Τόσους μήνες μέσα, χωρίς να βλέπει τους δικούς της. Ήταν κι ένα κοριτσάκι που μεγάλωσε με τη μητέρα της, γιατί δυστυχώς τον πατέρα της τον έχασε από τροχαίο όταν ήταν μικρή. Η μαμά της είναι σχεδιάστρια μόδας». 

Για τη σχέση της Άννας Μαρίας με τον Τάσο, η Κρίστι αποκάλυψε ότι είναι μαζί δυο -τρία χρόνια, από το σχολείο. «Ερχόταν και την έπαιρνε από τα μαθήματα, ήταν κολλητοι. Μού έλεγε θα τον παντρευτώ…», είπε.

Άννα Μαρία Ηλιάδου: Ο λόγος που ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε τον σύντροφό της

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
GNTM 2, Η Άννα Μαρία,GNTM 2, i anna maria