David Beckham: Φιλάει την κόρη του στο στόμα στο γήπεδο και προκαλεί σάλο και αντιδράσεις στα media

12:53 28/6/2019 - Πηγή: People

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο David Beckham φιλούσε την κόρη του στο στόμα και προφανώς δεν θα είναι η τελευταία.

Ωστόσο, αυτό το φιλί στην 7χρονη Harper κατάφερε να ξεσηκώσει για τα καλά όχι μόνο τους κάπως πουριτανούς και συντηρητικούς με τα παιδαγωγικά θέματα, αλλά και εκείνους που όλες τις προηγούμενες φορές είχαν στηρίξει τον άσο των γηπέδων στον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει την μονάκριβή του.

Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε πατέρα και κόρη στις κερκίδες του Le

Havre, στη Γαλλία και στο πλαίσιο του Τελικού Κυπέλλου Γυναικών, όταν ο 44χρονος σκύβει και φιλά την κόρη του στα χείλη.

Το στιγμιότυπο σχολιάστηκε όσο λίγα τόσο στον βρετανικό Τύπο όσο και σε τηλεοπτικές εκπομπές, με τον γνωστό Piers Morgan να κάνει λόγο για τον πλέον άβολο και ανατριχιαστικό περιστατικό.

«Γιατί ένας πατέρας να φιλά την κόρη του στα χείλη; Δεν το καταλαβαίνω. Ανατριχιαστικό. Περίεργο. Ανατριχιαστικό», σχολίασε μεταξύ άλλων και κατά τη διάρκεια πρωινής εκπομπής του ITV ο παρουσιαστής.

Ας σημειωθεί ότι τόσο πέρσι τον χειμώνα όσο και πρόπερσι, ο Beckham είχε ποστάρει φωτογραφίες στο Instagram, στις οποίες φιλούσε την κόρη του στο στόμα και μάλιστα κάποια στιγμή είχε απαντήσει στον σάλο που είχε προκληθεί, κερδίζοντας πολλούς με το μέρος του.

View this post on Instagram

Christmas is coming Let’s go skate

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Nov 26, 2018 at 1:35pm PST

Όμως, αυτή τη φορά φαίνεται ότι ακόμη κι αυτή που δεν σοκάρονται από την κίνηση, καθώς πολλοί γονείς φιλούν τα παιδιά τους στο στόμα, δεν ενέκριναν όχι μόνο την κίνηση, αλλά συνολικά το πλαίσιο μέσα στο οποίο σημειώθηκε κάτι τέτοιο, κάνοντας λόγο για εν γένει άβολη κατάσταση…

ΠΗΓΗ: Celebsnow.com

Keywords
Τυχαία Θέματα