Black Widow: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την origin ιστορία της γυναίκας των Avengers

15:26 3/12/2019 - Πηγή: People

Είναι κάποιες ταινίες που μπορείς να τις δεις πολλές φορές και κάθε φορά να πείθεις τον εαυτό σου ότι δεν ξέρει το τέλος. Κάθε φορά να έχεις μέσα σου τις ίδιες απορίες. Γιατί έκανε αυτό ο πρωταγωνιστής, γιατί κανείς δεν σκέφτηκε το τάδε για να σωθούν. Η ταινία της Black Widow των Avengers είναι μια τέτοια ταινία, κι ας κυκλοφορεί τον Μάιο για πρώτη φορά στις αίθουσες.

Κι αυτό γιατί σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα origins της Marvel,

τώρα ξέρουμε το τέλος. Ξέρουμε που καταλήγει η Νατάσα Ρομανόφ. Το είδαμε στο Endgame. Πώς θα διαμορφώσει αυτό το ενδιαφέρον του κοινού για την ιστορία της πριν γνωρίσει τους Avengers και την S.H.I.E.L.D.;

Σε κάθε περίπτωση το πρώτο trailer κυκλοφόρησε το πρωί της Τρίτης και εκεί βλέπουμε την πιο γήινη ιστορία υπερήρωα της Marvel. Αναμενόμενο. Η Νατάσα συναντιέται με την οικογένεια της στη Ρωσία και με την αδερφή της μπλέκονται σε περιπέτειες. Φυσικά η φράση που ντύνει ιδανικά την ιστορία είναι το «I used to have nothing…Now i ‘ve got this».

Μαζί με την Σκάρλετ Γιοχάνσον που θα πρωταγωνιστεί, στην ταινία που θα κάνει πρεμιέρα την 1η Μαΐου θα δούμε την Φλόρενς Πο στο ρόλο της αδερφής της και την Ρέιτσελ Βάις στο ρόλο της μητέρας της, ενώ ιδιαίτερη είναι η παρουσία του Ντέιβιντ Χάρμπουρ ως πατέρα της Γιοχάνσον, κάπου στα βάθη της Ρωσίας. Όπως μπορεί να καταλήξει δηλαδή και ο χαρακτήρας του στο Stranger Things.

Το μεγάλο ερωτηματικό της ταινίας είναι φυσικά ένα: θα εμφανιστεί ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ για το ύστατο χαίρε;


Keywords
Τυχαία Θέματα
Black Widow, Κυκλοφόρησε, Avengers,Black Widow, kykloforise, Avengers