60minutes online: Μάθε τι θα δεις στην τελευταία εκπομπή για φέτος

18:46 11/7/2013 - Πηγή: People

Τελευταία εκπομπή της σεζόν για το 60minutes online, του ΣΚΑΙ. Οι παρουσιαστές Μυρτώ Κάζη, Μαίρη Ρετσίνα και Πάρις Λύκος, δε θα μπορούσαν να αποχαιρετήσουν το κοινό τους με καλύτερο τρόπο, αφού έχουν ετοιμάσει μια εκπομπή γεμάτη νέα, πληροφορίες, ιδέες και ειδήσεις.

Έτσι λοιπόν, την Κυριακή 14 Ιουλίου 2013 στις

19:00 θα μας ταξιδέψουν στον χώρο του ίντερνετ και της τεχνολογίας και θα μας προτείνουν apps & gadgets για κάθε καλοκαιρινή μας απόδραση.

Θα μάθουμε επίσης τι είναι οι fashion bloggers, πως το ίντερνετ έχει βοηθήσει στην εξάπλωσή τους και ποιοι οίκοι μόδας μπαίνουν σε digital εποχή. Καταλληλότερο πρόσωπο από τη Βίκυ Καγιά, δεν υπάρχει για κάτι τέτοιο, οπότε εκείνη θα δώσει όλες τις απαντήσεις.

Οι παρουσιαστές επισκέπτονται τους Vegas στο ολοκαίνουργιο στούντιο ηχογράφησής τους, ώστε να μάθουμε σε ποια apps & gadgets είναι εθισμένο το συγκρότημα, τι δεν αποχωρίζονται στις περιοδείες τους και σε αποκλειστικότητα παρουσιάζουν το δικό τους e book με τίτλο «Η νότα της ηδονής».

Τέλος, στο 60minutes online η ομάδα του dopios.com μας ενημερώνει για την ταξιδιωτική πλατφόρμα τουρισμού που έχουν φτιάξει και μαθαίνουμε χρήσιμες πληροφορίες για το πως μπορούμε να προστατέψουμε το κινητό μας.

Μυρτώ, Μαίρη και Πάρις μας αποκαλύπτουν ακόμα με τι τεχνάσματα έγινε γνωστός στη Γη ένας αστροναύτης από το διάστημα και πως κατάφερε να ανεβάσει video στο YouTube και να στρέψει τα βλέμματα όλων πάνω του.

The post 60minutes online: Μάθε τι θα δεις στην τελευταία εκπομπή για φέτος appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα