6 χρόνια People! Μαρία Μπεκατώρου: «Τι άλλαξε στη ζωή μου ύστερα από το πρώτο μου εξώφυλλο στο περιοδικό»

15:30 17/6/2019 - Πηγή: People

«Τη συγκεκριμένη φωτογράφηση θα τη θυμάμαι πάντα με αγάπη, γιατί ήταν η πρώτη μετά το τέλος του πρώτου Your Face Sounds Familiar. Ήταν μια πολύ σημαντική χρόνια για μένα το 2013. Μάλλον σταθμός, ένα τέλος και μια αρχή. Τον Ιούνιο έχασα τον μπαμπάκα μου και τον Αύγουστο υπέγραφα το πρώτο μου αποκλειστικό συμβόλαιο με τον AΝΤ1, έπειτα από είκοσι ολόκληρα χρόνια συνεργασίας με το αγαπημένο μου Τηλεάστυ. Και τώρα που γράφω αυτό το κείμενο, αισθάνομαι ευγνωμοσύνη γιατί τα πράγματα εξελίχθηκαν τόσο όμορφα στη ζωή μου…

Είμαι με τον Αντώνη μου

το ίδιο γεμάτη και ερωτευμένη, η οικογένειά μου είναι καλά, έχω τους ίδιους φίλους μου που με αγαπούν και τους αγαπώ ακόμα περισσότερο, έχω γνωρίσει πολύτιμους ανθρώπους, είμαι στον AΝΤ1 ευτυχισμένη με υπέροχους συνεργάτες που αγαπούν αυτό που κάνουμε όσο κι εγώ και μόλις ολοκληρώθηκε μια τηλεοπτική σεζόν που μου χάρισε μόνο ωραίες στιγμές. Σας ευχαριστώ».

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο μαζί με το Έθνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα