Oι 5+1 καλύτερες προτάσεις εξόδου για το τελευταίο τριήμερο του Αυγούστου

Πάρτι και εξορμήσεις στη φύση σε υψόμετρο 16.00 μέτρων στο φεστιβάλ της Ζήρειας, η κορυφαία παράσταση "Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου" με τη Νένα Μεντή και τη σκηνοθετική επιμέλεια του Πέτρου Ζούλια, η Scarlett Johansson σε ρόλο δεινής πολεμίστριας. Με μια πλούσια πολιτιστική ατζέντα μας αποχαιρετά το τελευταίο τριήμερο του Αυγούστου, με πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις ψυχαγωγίας και διασκέδασης.ΦΕΣΤΙΒΑΛ

6o Ziria Music Festival
«Νίκος Δόικας»: Το πιο high, ανοιχτό και ελεύθερο πάρτι του καλοκαιριού γίνεται και φέτος σε υψόμετρο 1.600 μέτρων! Το Ζiria Music Festival «Νίκος Δόικας» θα γίνει για 6η χρονιά στο υπέροχο σκηνικό του χιονοδρομικού κέντρο της Ζήρειας στα Τρίκαλα Κορινθίας από την Πέμπτη 28 μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής 31 Αυγούστου 2014. Τρεις μέρες γεμάτες μουσική, βόλτες στο βουνό, εξερευνήσεις, εναλλακτικές δραστηριότητες και φυσικά ελεύθερο camping και παρεϊστικο κλίμα που θα κλείσουν με τον ιδανικότερο τρόπο το φετινό καλοκαίρι!

Φεστιβάλ του δήμου Αμαρουσίου: Σε μια γιορτή της μουσικής, της τέχνη και του πολιτισμού, το Φεστιβάλ είναι πολυσυλλεκτικό και έχει θεάματα για μικρούς και μεγάλους. Μέσα σε αυτά, θεατρικές παραστάσεις, βραδιές κωμωδίας και τραγωδίας, συναυλίες και χορευτικές παραστάσεις. Σάββατο 30/08: Θάνος Μικρούτσικος - Γιάννης Κότσιρας - Ρίτα Αντωνοπούλου (Συναυλία) και Κυριακή 31/08: «Caveman» (Θέατρο)

ΘΕΑΤΡΟ:

Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου με τη Νένα Μεντή στο Κηποθέατρο Παπάγου: Η Νένα Μεντή επιστρέφει ως "Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου", τον κορυφαίο ίσως ρόλο στην καριέρα της. Μια ιστορία με μοναδικά τραγούδια, που γράφτηκαν με ψυχή, από μια γυναίκα που έζησε με πάθος τη ζωή, μια ιστορία που συνδέεται με τις μεγάλες και ιστορικές στιγμές της πολιτικής και κοινωνικής εξέλιξης στην Ελλάδα. Όλοι έχουμε τραγουδήσει τα τραγούδια όπως Είμαι αητός χωρίς φτερά, Όνειρο απατηλό, Η φαντασία, Ηλιοβασιλέματα, Όλα είναι ένα ψέμα, Πήρα απ΄ τη νιότη χρώματα, Πετραδάκι πετραδάκι Μαλάμω, Τι έχει και κλαίει το παιδί, Περασμένες μου αγάπες, αλλά δεν ξέραμε οι περισσότεροι ότι ήταν δικά της, δεν ξέραμε μέχρι τώρα την ιστορία που έκρυβαν αυτά τα τραγούδια. Δεν ξέραμε ότι κουβέντες που πέρασαν από το στόμα μας, από γενιά σε γενιά, ήταν δικές της. Λαϊκή ποίηση αυθεντική. Απόσταγμα ζωής και σκέψης. Δεν ξέραμε τη δύναμη, τον πόνο, αλλά και την όρεξη για ζωή που είχε μέσα της, η μεγάλη Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου.
Κυρ. 21:00-Κορυτσάς, 6η στάση

Μέρες Ραδιοφώνου στο Προαύλιο του Badminton: Ένα φαντασμαγορικό μουσικό ταξίδι, στις πιο νοσταλγικές μέρες του ελληνικού ραδιοφώνου θα σας κρατήσει συντροφιά τις ξάστερες νύχτες του καλοκαιριού στο θερινό Προαύλο του Badminton, με αξέχαστα τραγούδια και αγαπημένες εκπομπές, που σφράγισαν την σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας. Ξεκινώντας από την δημιουργία της ελληνικής ραδιοφωνίας το 1938 και για πενήντα ολόκληρα χρόνια.

ΜΟΥΣΙΚΗ:

The Boris & Christo Blues Duo στο Άλικο: Αντλούν υλικό από ο,τιδήποτε χαρακτηρίζεται από "blue" διάθεση -από τις πρώτες δεκαετίες του περασμένου αιώνα έως σήμερα- φιλτραρισμένο από την ιδιοσυγκρασία των δύο μουσικών, που υπηρετούν με αγάπη και αφοσίωση αυτό το είδος μουσικής. Το ντουέτο του Μπόρις Βουτσίνο και του Χρήστου Πολύδωρου στήνει μια μοναδική βραδιά.
Παρ. 21:00-Αγίου Δημητρίου 16, Ψυρρή

ΣΙΝΕΜΑ:

Lucy: Η Scarlett Johansson μεταμορφώνεται σε μιας μορφής ακατανίκητη πολεμίστρια, που θυμίζει το Neo από το Matrix. Μπλεγμένη κατά λάθος σε μια σκοτεινή συναλλαγή, ανατρέπει τα δεδομένα και από θύμα μετατρέπεται σε θύτης, καθώς μεταμορφώνεται σε μια ανελέητη φονική δύναμη, που εξελίσσεται πέρα από την ανθρώπινη λογική. Άλλη μια ταινία του Luc Besson με πρωταγωνίστρια μια δεινή πολεμίστρια. Μετά τη Nikita, την Ζαν Nτ' Αρκ, τα οποία σκηνοθέτησε και την Colombiana, όπου έγραψε το σενάριο, έρχεται και η Lucy με μια ανίκητη και σέξι πρωταγωνίστρια, την οποία ερμηνεύει η καταλληλότερη Scarlett Johansson.
Keywords
Τυχαία Θέματα