Το..πετσόσημο του αντικυνηγού Πέτσα

16:13 1/5/2023 - Πηγή: iHunt

Τζάμπα προσπάθησαν μερικοί αφελείς κυνηγοί να τον ξεπλύνουν προεκλογικά από το αίσχος του ευνουχιστή και να τον εμφανίσουν προστάτη άγιο κυνηγών και κυνηγόσκυλων. Ο λύκος δεν αλλάζει χούγια, όσες προβιές και να του φορέσεις , το Πετσί του δεν αλλάζει, λύκος θα μείνει από κάτω. Κανείς σοβαρός τσομπάνος δεν θα πάρει στα σοβαρά τις μεταμφιέσεις του. Ούτε γατάκια ούτε σκυλάκια κοντά στον λύκο. Και στον Πέτσα προσθέτω.

150 ευρώ το προεκλογικό «Πετσόσημο» της υπουργάρας μας. Για κάθε σκύλο και γάτα. Χώρια τα χαράτσια με τα τριχίλιαρα περί μη υπακοής εις τας εντολάς του Σουλτάνου.

Μας το φύλαγε για έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Γι’ αυτό δεν το ανέφερε όταν έκοβε την πίτα στον κυνηγετικό σύλλογο, ήθελε να μας προσφέρει την τελευταία χαρά ως Υπουργός ο Πέτσας.

Για να μην τον ξεχάσουμε στις κάλπες.

Να μη ξεχάσουν και στη κυβέρνηση να το εντάξουν στις μεγάλες τους επιτυχίες και εξαγγελίες το Πετσόσημο. Αυτό περιμένει ο κόσμος τόσα χρόνια, να πληρώνει πεντακοσάρικα για να παίζουν κάποιοι, με κάθε σοβαρότητα και μεγαλοπρέπεια, με τα κρεμαντζούλια των σκύλων. Ας συνέλθουν μερικές σοφές κεφαλές της κυβέρνησης και ας προσγειωθούν στον πραγματικό κόσμο και κοινωνία γιατί και η υπομονή και ανοχή έχει τα όρια της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Στειρωμένης νοημοσύνης η Υπουργική Απόφαση για τα ζώα

Πολυχρονεμένε μας Βεζύρη ο θεός να μας κόβει μέρες και σου χαρίζει χρόνια έλεγαν οι υπόδουλοι στον Τούρκο αφέντη. Όσα αχαμνά κόβεις τόσους ψήφους να πάρεις στις εκλογές φωνάζουν, όχι μόνο τα σκυλιά αλλά και τα γατιά της χώρας στον αφέντη τους Πέτσα, που θύμωσε σαν τον Αγά με τους κυνηγούς και αποφάσισε να κόψει τα αχαμνά των κυνηγόσκυλων.

Πέρα από το καλαμπούρι με την απόφαση αυτή, θα ανοίξει δυστυχώς μια φάμπρικα ταλαιπωρίας και κυνηγητού όλων των πολιτών, και όχι μόνο των κυνηγών, που δεν θα έχει προηγούμενο, αλλά και δεν θα έχει αίσιο τέλος, ιδίως για τους Δήμους. Χαράς ευαγγέλια όμως για τους δικηγόρους. Και για τους φανατισμένους της ζωοφιλίας που θα βρουν άλλη μια ευκαιρία να ταλαιπωρούν κυνηγούς και γειτόνους που δεν χωνεύουν, με επιπλέον καταγγελίες. Από κοντά και η Αστυνομία που συνδράμει αποφασιστικά για την επιβολή του νόμου και της τάξης, όταν πρόκειται για σκυλιά και γατιά φυσικά γιατί, για τα υπόλοιπα….. Και κάπου εδώ σε πιάνουν τα γέλια και τα κλάματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Το θράσος του αντικυνηγού Πέτσα

Με φετφάδες, φιρμάνια και χαράτσια δεν κυβερνάται πάντως η κοινωνία και το μόνο σίγουρο είναι ότι η βίαιη αντίδραση της, όταν αρχίσει να γίνεται αντιληπτό από τους πολίτες που τους οδήγησε μια ομάδα που ζει στην καρακοσμάρα της, έχει λύσει τα βιοποριστικά της προβλήματα και παίζει με υπουργικές αποφάσεις.
Δεν είμαστε όλοι οι Έλληνες κληρονόμοι εφοπλιστών για να μην υπολογίζουμε τα Πετσόσημα.

Μόνο ως καλαμπούρι μπορεί να θεωρηθεί πάντως ότι το τμήμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας θα αναλάβει το ρόλο του αιματολογικού ντετέκτιβ σκύλων και γάτων και ότι θα τρέχουν εκατομμύρια Έλληνες να στείλουν σάλιο από τα γατάκια και αίμα από σκυλάκια τους μέσα σε ένα μήνα διαφορετικά θα έρθει ο Πέτσας να τους κόψει τον ποπό με τα χαράτσια του.

Ρε δεν έχετε άλλη δουλειά εκεί στην Ακαδημία? Τελειώσατε φαίνεται με την ιστολογική βάση δεδομένων για τις μεταμοσχεύσεις μυελού των οστών στα παιδιά με καρκίνο και πρέπει να ασχοληθείτε με τα σκυλιά. Εκτός και αν έχει αναλάβει η Κτηνιατρική Σχολή, ως πλέον αρμόδια, να μαζεύει δείγματα αίματος ανθρώπων.

Είναι και αυτό μια λύση τώρα που άνθρωποι και ζώα θα έχουμε ίσα δικαιώματα. Να δούμε επιτέλους και μπούφους στην Ακαδημία, γιατί όχι και Υπουργούς.

Πάντως ένας είναι ο Πέτσας και θα μείνει στην Ιστορία με το Πετσόσημο του. Ποια λίστα Πέτσα και βλακείες.
Δυστυχώς και οι άλλοι, της αντιπολίτευσης, είναι για κλάματα, αν όχι για γέλια, οπότε το να έχουμε αντίστοιχες υπουργικές αποφάσεις είναι αναπόφευκτο.

Ψαλίδι έφερες Πέτσα μου, ψαλίδι θα πάρεις στις εκλογές.
ΚΑΜΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΚΥΝΗΓΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΤΣΑ…
ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ.

Le Chasseur

The post Το..πετσόσημο του αντικυνηγού Πέτσα appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα