Τέλος ο Θ. Μυλόπουλος από Πρόεδρος της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ

10:16 19/9/2023 - Πηγή: iHunt

Με συνοπτικές διαδικασίες τέλειωσαν τον Θ. Μυλόπουλο από Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ.

Επεισοδιακό ήταν το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ. Αφού πρώτα, στην ουσία, δεν επέτρεψαν την είσοδο του κ. Γιάννη Πολυχρόνη στην αίθουσα του διοικητικού συμβουλίου, μετά ζήτησαν την παραίτηση από το αξίωμα του προέδρου Θεόφιλου Μυλόπουλου. Ο κ. Μυλόπουλος αρνήθηκε και αποχώρησε από το διοικητικό συμβούλιο. Οι υπόλοιποι έκαναν ανακατανομή των αξιωμάτων και έτσι προέκυψε το νέο διοικητικό συμβούλιο που έχει ως εξής :

Πρόεδρος

: Γιάννης Φραγγίδης

Γραμματέας : Α. Τζίμας (Εντελώς ξαφνικά τέλειωσαν τα προσωπικά προβλήματα που τον ανάγκασαν να παραιτηθεί πριν από μερικούς μήνες)

Αντιπρόεδρος : Ν. Γκατζάρας (Αν και είναι μόνιμος κάτοικος Σερβίων συνεχίζει να είναι αντιπρόεδρος κάτι που δεν επιτρέπει το καταστατικό. Οι πληροφορίες λένε ότι ήθελε να γίνει και πρόεδρος. )

Ταμίας : Σ. Δημηρόπουλος

Μέλη: Ι. Πολυχρόνης, Ι. Γεωργιάδης, Θ. Μυλόπουλος

Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr

Υ.Σ 1 Σύντομα εκτός από παραιτήσεις θα υπάρξει και καθαίρεση για παράβαση του καταστατικού

Υ.Σ. 2 Πολλοί απειλούν ότι θα παραιτηθούν από το ΔΣ αλλά στο τέλος κάνουν πίσω. Γιατί; Μάλλον για αυτόν που είναι πρώτος επιλαχών

Υ.Σ. 3 Επειδή κάποιοι μας κατηγορούσαν όταν γράψαμε ότι βγήκαν τα μαχαίρια, τώρα έχουν βγει και χατζάρια και μάλιστα άρχισαν να χρησιμοποιούνται.

The post Τέλος ο Θ. Μυλόπουλος από Πρόεδρος της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τέλος, Μυλόπουλος, Πρόεδρος, ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ,telos, mylopoulos, proedros, st’ komath