Τα κυνηγόσκυλα πυροδότησαν εμφύλιο στο Υπ. Εσωτερικών

20:37 5/5/2023 - Πηγή: iHunt

Πέτσινη ή πραγματική είναι η εμφύλια διαμάχη που ξέσπασε προεκλογικά στο Υπουργείο Εσωτερικών, μεταξύ Υπουργού και Γραμματείας περί ζώων?

Το ότι από το Υπουργείο βγαίνουν με συχνότητα πολυβόλου, αποφάσεις, διευκρινίσεις, επεξηγήσεις των διευκρινήσεων και ερμηνευτικές οδηγίες από διαφορετικά πολυβολεία, διαμάχη δείχνει. Μόνο που από τις δικές τους αστοχίες όλα τα πυρά στους κυνηγούς πέφτουν οπότε είναι φυσικό να ακούει το κράξιμο ο Υπουργός. Στο κάτω κάτω αυτός διοικεί, ονομαστικά

τουλάχιστον, εκεί μέσα. Ας προσέχει για να έχει. Πάντως μετά τη συνάντηση με την ΚΣΕ φαίνεται να αρχίζει να προσέχει περισσότερο. Για το δικό του καλό φυσικά προσπαθεί, για τους κυνηγούς δεν είναι ακόμη τίποτε βέβαιο, οπότε ας μην είναι και αυτός βέβαιος ότι θα ξεχάσουμε ή θα αποκοιμηθούμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ :ΚΣΕ : Ζητάμε την αποπομπή της κας Δημοπούλου από την Ειδική Γραμματεία Ζώων Συντροφιάς

Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη και μετά τις εκλογές, με οποιοδήποτε αποτέλεσμα, με οποιαδήποτε κυβέρνηση. Το σίγουρο είναι ότι και ο Άγιος φοβέρα θέλει. Πόσο μάλλον ο Υπουργός, όταν λίγες μέρες πριν τις εκλογές βλέπει να τον βρίζουν όλοι οι κυνηγοί για τις βλακώδεις αποφάσεις του

Από τα πρώτες αψιμαχίες του εμφυλίου φαίνεται ότι ο Πέτσας κερδίζει μεν αυτή τη μάχη όμως οι επαναστατικές δυνάμεις, συνηθισμένες στα αντάρτικα, άρχισαν τον κλεφτοπόλεμο. Πώς αλλιώς να χαρακτηριστεί η ενέργεια της Ειδικής Γραμματέας που με το δεξί χέρι υπογράφει την εγκύκλιο με την οποίο διαβεβαιώνει ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί το εμβληματικό της έργο και με το αριστερό ανεβάζει τη ίδια ώρα, στη δική της σελίδα, τις εξωφρενικές ερμηνείες περί των παρανόμων?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH : Κ.Σ.Ε. : Συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα

Και ως προς τα εσωτερικά του Υπουργείου ας τα βρει Ο Υπουργός Πέτσας με τους Γραμματείς του, αν μπορεί κιόλας. Ως προς την ουσία του πράγματος, μια ανάγνωση στο μανιφέστο της Γραμματέως είναι αρκετή για να αντιληφθεί κανείς γιατί αυτός ο νόμος είναι τόσο μπαχαλοειδούς μορφής και δεν πρόκειται ποτέ να πετύχει. Και ότι η κυρία αυτή ήταν μέλος της ομάδος που τον δημιούργησε.

Είμαστε λοιπόν όλοι Παράνομοι. Αφού τα σκυλιά μας γεννούν ακόμη κουτάβια είμαστε παράνομοι. Γιατί ξέχασε να αναφέρει ότι πρέπει να επέμβει η Αστυνομία και να μας μαζέψει , αφού έχουμε το θράσος να παρανομούμε, οι κυνηγοί?

Γιατί για τους κυνηγούς είναι τα πυρά, αυτοί θέλουν να είναι ερασιτέχνες εκτροφείς και να αναπαραγάγουν με γέννες τα κυνηγόσκυλα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ :Εγκύκλιος Υπουργείου Εσωτερικών : Αναστέλλεται η εφαρμογή του νόμου για αποστολή δείγματος DNA ή στείρωσης

Παράνομοι λοιπόν οι κυνηγοί, που αν θελήσουν να τηρήσουν το νόμο και να ζητήσουν άδεια αναπαραγωγής, να εγγράψουν στα μητρώα, υπομητρώνα και παραμητρώα τα κυνηγόσκυλα τους και να στείλουν αίμα στο εργαστήριο της Ακαδημίας από τα κουτάβια τους. Παράνομοι… Το λέει και το εννοεί η Γραμματέας του Υπουργείου. Με πλήρη σοβαρότητα και μεγαλοπρέπεια.

Οι Δήμοι που έπρεπε να έχουν έτοιμες τις επιτροπές αδειότησης , σύμφωνα με το νόμο, δεν έχουν κάνει τίποτε. Είναι νόμιμοι.

Τα Υπουργεία που έχουν την υποχρέωση, σύμφωνα με το νόμο, να δημιουργήσουν τα μητρώα δεν έχουν κάνει τίποτε ακόμη. Νόμιμες και αυτών οι μη ενέργειες. Η Ακαδημία που έπρεπε να υλοποιήσει το εμβληματικό παγκόσμιο πρωτοποριακό εργαστήριο δεν έχει κάνει τίποτε ακόμη. Νόμιμη και αυτή στην απραξία της.

Και είμαι παράνομος εγώ που γέννησε το σκυλί μου και δεν έχω πάρει άδεια από την επιτροπή που δεν υπάρχει, δεν το δήλωσα στα μητρώα που δεν υπάρχουν και δεν έστειλα αίμα στο εργαστήριο που δεν υπάρχει?

Υπάρχει κάποιος σοβαρός εκεί στο Υπουργείο να μαζέψει τα ασυμμάζευτα που έφτιαξαν διάφοροι εμμονικοί αντικυνηγοί και κάποιοι φευγάτοι στο παράλληλο σύμπαν της ζωολατρίας, πριν γίνουμε ως χώρα και διεθνώς ρεζίλι των σκυλιών?

Ένα μεγάλο λάθος δεν διορθώνεται ποτέ με ένα ακόμη μεγαλύτερο. Όταν ένας νόμος από τη γέννηση του δείχνει ότι είναι ανεφάρμοστος, όταν όλη η κοινωνία είναι αντίθετη με τις διατάξεις του, όταν αυτοί που τον δημιούργησαν ζουν σε παράλληλο σύμπαν και όχι στην πραγματικότητα, τότε και η πραγματικότητα είναι παράνομη. Μόνο η Ειδική Γραμματεύς είναι νόμιμη, όλοι οι υπόλοιποι που ζούμε στον πραγματικό κόσμο των ανθρώπων είμαστε παράνομοι.

Άντε να το τελειώνουμε εντελώς το αστείο. Να ψηφίσει η κοινωνία το κόμμα των ζώων στις εκλογές για να μας συλλάβουν όλους τους παράνομους κυνηγούς οι μπούφοι που θα διοικούν, για να επανέλθει επιτέλους η νομιμότητα που οραματίζονται κάποιοι επαναστάτες.

Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε μετά την υποχώρηση Πέτσα. Γιατί ούτε οι δεδηλωμένοι αντικυνηγοί έχουν ησυχάσει, το δείχνουν ξεκάθαρα και επιμένουν με πάθος να εφαρμόσουν τα σχέδια τους.

Δεν θα πετύχουν όμως. Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους. Και αυτοί και όσοι νόμισαν ότι ανακάλυψαν παγκόσμιες πρωτοπορίες με τους υποχρεωτικούς ευνουχισμούς και τα χαράτσια.

Le Chasseur

ΥΓ. Χαράτσια είναι. Αυτά επέβαλε παλιά ο Σουλτάνος σε όποιον ήθελε να κρατήσει το κεφάλι στους ώμους του. Τα έλεγαν και κεφαλικό φόρο γιατί αλλιώς σου έκοβαν το κεφάλι. Πως αλλιώς θέλετε να πούμε τον φόρο που ζητάτε για να μην κοπούν τα αρ@@@@@ των σκύλων?

The post Τα κυνηγόσκυλα πυροδότησαν εμφύλιο στο Υπ. Εσωτερικών appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα