Σπηλιά Εορδαίας: Πρωινή… βόλτα αγέλης αγριογούρουνων…VIDEO

15:47 9/7/2023 - Πηγή: iHunt

Ο κ. Παύλος Δημητριάδης κατέγραψε με το κινητό του ένα μέρος της αγέλης.

Εκτός από την εμφάνιση αρκούδων σε περιοχές της Εορδαίας, υπάρχει και σημαντικός αριθμός αγριογούρουνων να κινούνται στους δρόμους της περιοχής.

Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δοθεί από τους οδηγούς τόσο στο εθνικό όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, τηρώντας ταχύτητες τέτοιες που θα τους επιτρέψουν να αντιδράσουν άμεσα σε περίπτωση που πεταχτεί μπροστά τους κάποιο άγριο ζώο.

ΔΕΙΤΕ : Θεσσαλονίκη: Αγέλη αγριογούρουνων έξω από τα

πρώτα σπίτια της Θέρμης…VIDEO

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του κ. Παύλου Δημητριάδη, ο οποίος πηγαίνοντας προς την Τ.Κ. Σπηλιάς, βρέθηκε μπροστά στο θέαμα που βλέπετε στο παρακάτω βίντεο.

Όπως μας είπε ο κ. Δημητριάδης, πηγαίνοντας στη Σπηλιά, στην μεγάλη τη στροφή, πετάχτηκαν μπροστά του αρχικά πάνω από 10 μεγαλόσωμα αγριογούρουνα και στη συνέχεια ακολούθησαν αυτά που πρόλαβε και κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του.

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι ο ίδιος εσκεμμένα δεν έτρεχε με το αυτοκίνητό του, έχοντας κατά νου την εμφάνιση αρκούδας το προηγούμενο διάστημα στην περιοχή, σταματώντας έγκαιρα το αμάξι του κατά τη διέλευση των αγριογούρουνων κάθετα στο δρόμο.

Πηγή :https://e-ptolemeos.gr/

The post Σπηλιά Εορδαίας: Πρωινή… βόλτα αγέλης αγριογούρουνων…VIDEO appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα