Ρεσιτάλ ασχετοσύνης και ανευθυνότητας από το Δήμο Νισυρίων

15:40 20/9/2022 - Πηγή: iHunt

Ρεσιτάλ ασχετοσύνης και ανευθυνότητας από το Δήμο Νισυρίων που ούτε λίγο ούτε πολύ το Δ.Σ. του Δήμου αποφάσισε, και μάλιστα ομόφωνα, τη μείωση των επιτρεπτών ημερών θήρας σε δύο. Όpως ισχυρίζονται επιτρέπουν το κυνήγι μόνο Τετάρτη και Κυριακή.

Η ασχετοσύνη σε όλο της το μεγαλείο. Από που και ως που μπορεί ένα Δημοτικό Συμβούλιο να εκδώσει απαγόρευση θήρας; Από πότε ένα δημοτικό συμβούλιο αναλαμβάνει να παίρνει αποφάσεις για θέματα που δεν έχει αρμοδιότητα; Δεν μπήκαν καν στον κόπο να απευθύνουν ένα ερώτημα στην δασική υπηρεσία , εάν όπως καταλαβαίνω δεν επιθυμούν να

επικοινωνήσουν με τις κυνηγετικές οργανώσεις;

Ανευθυνότητα γιατί τέτοιου είδους “αποφάσεις” πυροδοτούν εντάσεις μεταξύ των πολιτών αλλά δημιουργούν και πρόβλημα στους κυνηγούς που είναι νομοταγείς και εξασκούν νόμιμα τη δραστηριότητα όπως ορίζει το σύνταγμα της χώρας.

Για τον έλεγχο των κυνηγών,  αρμόδια όργανα είναι η δασική υπηρεσία και η ομοσπονδιακή θηροφυλακή. Ας έρθει λοιπόν σε επαφή ο Δήμος με την δασική υπηρεσία και την ομοσπονδιακή θηροφυλακή και θα βρεθεί ο τρόπος να λυθούν όλα τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να δημιουργούν, κάποιοι ασυνείδητοι “κυνηγοί”.

Δείτε την ανάρτηση του Δήμου Νισυρίων στο facebook….

Κώστας Λουρής για το iHunt.gr

The post Ρεσιτάλ ασχετοσύνης και ανευθυνότητας από το Δήμο Νισυρίων appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα