Οι Βρυξέλλες βάζουν τέλος στο κυνήγι στην Ελλάδα

08:25 1/4/2023 - Πηγή: iHunt

Αν πιστέψουμε ότι δύσκολα θα βρεθούν πολιτικοί στην Ελλάδα που θα αρνηθούν να υπακούσουν στις ευρωπαϊκές ντιρεκτίβες και τις αποφάσεις των ευρωπαϊκών δικαστηρίων μάλλον θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι το κυνήγι τελειώνει για πάντα.

Οριστικά και με την βούλα της νομιμότητας και τη σφραγίδα των γραφειοκρατών από τις Βρυξέλλες.

Η πρόταση του Εισαγγελέα , για την οποία πανηγυρίζουν ήδη  στα σάιτ των

ζωόφιλων , για πρώτη φορά μιλά για πλήρη και οριστική απαγόρευση του κυνηγιού στην Ελλάδα για να προστατευτούν τα δικαιώματα των ζώων.

Μετά την Αλβανία και η Ελλάδα στο «σωστό» δρόμο της κατάργησης του κυνηγιού. Η είμαστε Βαλκάνια ή δεν είμαστε.

Κάτι φαίνεται ότι ήξεραν αυτοί που έβγαλαν τις αφίσες κατά των κυνηγών πριν λίγες μέρες. Και εμείς τους πήραμε στην πλάκα. Τώρα θα μας έχουν αυτοί για πλάκα και για δούλεμα.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που δοκίμασαν οι γνωστοί πονηροί ευαισθητούληδες και δικαιωματιστές να απαγορέψουν το κυνήγι στη χώρα μας.

Μερικοί από τους πιο φανατικούς αντικυνηγούς το θεωρούσαν κιόλας σας ιστορική αναγκαιότητα και μας συμβούλευαν να αφήσουμε τα όπλα και να πάρουμε φωτογραφικές μηχανές .

Τώρα με την βοήθεια των , ακόμη πιο φανατικών, της ζωολατρίας και του βιγκανισμού, ο ακτιβισμός της παλαβομάρας βρήκε υποστηρικτές στα πιο υψηλά κλιμάκια της Ευρώπης και τα ζώα απέκτησαν τα ίδια δικαιώματα με τους ανθρώπους, θα μας κυβερνούν οι μπούφοι και οι γυμνοσάλιαγκες.

Ξεχάστε το κυνήγι. Με αυτούς που μπλέξαμε ούτε ο Θεός δεν μπορεί να μας φυλάει.

Το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε πια είναι Καλό Μήνα.

The post Οι Βρυξέλλες βάζουν τέλος στο κυνήγι στην Ελλάδα appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα