Οι νεκροί λύκοι το “όπλο” της προπαγάνδας του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ

15:37 4/2/2022 - Πηγή: iHunt

Όλοι γνωρίζαμε τις αντικυνηγετικές θέσεις της Μ.Κ.Ο Αρκτούρος και τις ανάλογες ικανότητες που διαθέτει ώστε να τις πλασάρει προς τα έξω, στον πολύ και άσχετο κόσμο. Αυτό που δεν γνωρίζαμε, βασικά δεν μας πέρναγε καν από το μυαλό ούτε σαν σκέψη κάτι τέτοιο, είναι οι ΜΑΝΤΙΚΕΣ ικανότητες που διαθέτει η συγκεκριμένη Μ.Κ.Ο.

Μάλιστα κύριοι η Μ.Κ.Ο Αρκτούρος διαθέτει μεταξύ όλων των άλλων και μαντικές ή τηλεπαθητικές ικανότητες τις οποίες μας φανέρωσε πολύ πρόσφατα με αφορμή το τροχαίο με λύκο στον Ωρωπό, τροχαίο το οποίο ως συνήθως ανέδειξε πρώτο το Ihunt.gr στις 18/01/22. Πέντε ημέρες αργότερα

η Μ.Κ.Ο Αρκτούρος από την έδρα της το ΝΥΜΦΑΙΟ της ΦΛΩΡΙΝΑΣ, 540 χιλιόμετρα απόσταση και 6 ώρες μακριά έβγαλε το πόρισμα ότι : ” ο θάνατος του ζώου προκλήθηκε από πυροβολισμό, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα νεκροψία. ”

Μάλιστα κύριοι, χωρίς να έχει γίνει “νεκροψία” οι υπεύθυνοι της Μ.Κ.Ο βγάζουν το πόρισμα βάση αμυδρών ενδείξεων και από απόσταση 540 χιλιομέτρων ότι ο μακαρίτης σπάνιος πήγε από όπλο, αφήνοντας μας όλους εκστασιασμένους από τις εντυπωσιακές τους ικανότητες στην διαβόητη τέχνη της μαντικής. Με λίγα λόγια τύφλα να έχουν δηλαδή τα μέντιουμ, οι χαρτορίχτρες και οι καφετζούδες.

Κάτω από την δημοσίευση τα σχόλια πολλά και ανάμεικτα, με τους γνωστούς παραπλανημένους αστούς να κλαίνε για την απώλεια του σπάνιου και να καταριούνται ως συνήθως τους κυνηγούς, αφού στο δικό τους μυαλό μόνο οι κυνηγοί μπορούν να κατέχουν όπλα στην χώρα μας, κάτι που φυσικά δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Περισσότερα ωστόσο τα σχόλια συναδέρφων κυνηγών που ζητούσαν εξηγήσεις για την εξ αποστάσεως διάγνωση, με τους περισσότερους να ειρωνεύονται τις θαυμαστές μαντικές ικανότητες της Μ.Κ.Ο, ενώ δεν έλλειψαν και πολλά σχόλια συναδέλφων που καταδείκνυαν ως αληθινή αιτία θανάτου, το τροχαίο κατόπιν του τραυματισμού του σπάνιου από αγριόχοιρο.

Κατόπιν ενεπλάκη τοπικός ζωόφιλος, φιλικά προσκείμενος στον Αρκτούρο, ο οποίος από νωρίτερα είχε εντοπίσει “οπή στην κοιλιακή χώρα” και προφανώς θεώρησε ότι ήταν πλήγμα από πυροβόλο όπλο και ενημέρωσε σχετικά την Μ.Κ.Ο. Αυτό φαίνεται εύκολα από τον τρόπο που απαντούσε ο Αρκτούρος στον κόσμο που ζητούσε εξηγήσεις, δηλαδή οι ενδείξεις της Μ.Κ.Ο ότι το ζώο δεν πήγε από τροχαίο αλλά ήταν πυροβολημένο, ήταν η οπή στην κοιλιακή χώρα που ανακάλυψε ο ζωόφιλος, ο οποίος προφανώς και πήρε στο λαιμό του την Μ.Κ.Ο με την άγνοια και την προκατάληψη του έναντι των κυνηγών, νομίζοντας ότι είχε βγάλει λαβράκι.

Έπειτα από μια ημέρα πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή να έγινε κανονικά (?) αυτή η περίφημη “νεκροψία”, από τον ίδιο τον ζωόφιλο που ήταν και κτηνίατρος ή από άλλο κτηνίατρο σε ιδιωτικό κτηνιατρείο (αυτό το σημείο είναι λιγάκι μπερδεμένο) όπως αναφέρει ο Αρκτούρος. Από την “νεκροψία” δεν βρέθηκε βολίδα πυροβόλου όπλου και αντί να βγει νέα δημοσίευση που να διαψεύδει την προηγούμενη, οι υπεύθυνοι της Μ.Κ.Ο απλώς έκαναν ένα update δηλαδή μια προσθήκη ενημέρωσης στην ήδη υπάρχουσα με τις εξής 3 προτάσεις : ” UPDATE: Η νεκροψία από τον Ηλία Νικολάου σε ιδιωτικό κτηνιατρείο έδειξε τελικά ότι ο θάνατος του λύκου προήλθε πιθανότατα από μάχη με αγριογούρουνου και δευτερευόντως από χτύπημα από διερχόμενο όχημα μετά το πρώτο περιστατικό.” Η νέα δημοσίευση που θα ξεκαθάριζε απολύτως την κατάσταση και θα ενημέρωνε το αφελές κοινό της Μ.Κ.Ο δεν έγινε επίτηδες γιατί φυσικά θα ήταν παραδοχή του σφάλματος τους, αντιθέτως επέλεξαν την κλασσική τακτική, πετάω λάσπη στον ανεμιστήρα, μια τακτική σκόπιμης υπονόμευσης και ενοχοποίησης των κυνηγών στο ευρύ κοινό που είχε μείνει στην ανάγνωση της αρχικής δημοσίευσης.

Από το παραπάνω περιστατικό το οποίο φυσικά δεν είναι το μοναδικό βγάζουμε κάποια συμπεράσματα όσον αφορά την αξιοπιστία της συγκεκριμένης Μ.Κ.Ο και τον πόλεμο προπαγάνδας που ασκεί εδώ και χρόνια στην κυνηγετική δραστηριότητα, παρουσιάζοντας ψευδώς στο ευρύ και άσχετο αστικό κοινό των μεγαλουπόλεων τους κυνηγούς ως τους κακούς και υπεύθυνους για όλα τα δεινά της φύσης και της άγριας ζωής.

Θυμόμαστε επίσης και άλλα επικοινωνιακά τρικ εναντίον των κυνηγών όπως εκείνο το περιστατικό του 2013 που μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το θάνατο δυο αρκούδων στο Γράμμο, υποστηρίζοντας ότι οι αρκούδες (μάνα και μικρό) πυροβολήθηκαν από κυνηγούς που κυνηγούσαν αγριόχοιρους και μάλιστα για να το κάνουν πιο μελοδραματικό έστησαν μια φωτογραφία τοποθετώντας το μικρό αρκουδάκι αγκαλιά με τη μάνα του θυμίζοντας το γνωστό αρκουδάκι στη διαφήμιση απορρυπαντικού. Αυτό είναι επικοινωνία !!! Πείτε μου ποιος δεν θα το δει και δεν θα συγκινηθεί. Ποιος δεν θα το δει και δεν θα πει “Ντροπή στους κυνηγούς που σκοτώνουν τα αρκουδάκια!!!” Το δικαστήριο στήθηκε, ο κατηγορούμενος δικάστηκε ερήμην και ο ένοχος είναι δεδομένος. Οι κυνηγοί.

Θυμόμαστε επίσης το προπέρσινο περιστατικό με την περίφημη “Ελισάβετ”, την σπάνια που καρφώθηκε στις λόγχες καγκελόπορτας στο χωριό Καστανάς στις 19/02/20 στην προσπάθεια της να φάει σκυλιά ή γάτες και που η Μ.Κ.Ο Αρκτούρος παρουσίασε στον κόσμο ως δήθεν προσπάθεια της λύκαινας να βρεί καταφύγιο εντός της αυλής για να σωθεί από τα σκυλιά. Άραγε τι σκυλιά θα ήταν αυτά που θα μπορούσαν να κυνηγήσουν τον λύκο, τσιουάουα, κανίς, πεκινουά ή κυνηγόσκυλα; Σίγουρα μόνο τσοπανόσκυλα και όχι ένα και δύο, αλλά τουλάχιστον τρία τέσσερα και πλέον. Κι αφού ο λύκος ακινητοποιήθηκε θα τον άφηναν και θα έφευγαν ή θα τον έκαναν κομμάτια ; Επίσης εάν τον είχαν κυνηγήσει σκυλιά λογικά δεν θα έπρεπε να ήταν κρεμασμένος προς τα μέσα στην προσπάθεια του να βρει καταφύγιο μέσα στην αυλή και όχι προς τα έξω ? Παραμύθια της Χαλιμάς και ιστορίες για αγρίους, οτιδήποτε αρκεί να μην μάθει το ευρύ κοινό ότι οι λύκοι μπαίνουν σε κατοικημένες περιοχές προς αναζήτηση εύκολης τροφής που δεν είναι άλλο από τα κατοικίδια του κόσμου.

Θυμόμαστε επίσης το περιστατικό με την απρόκλητη επίθεση αρκούδας τον Ιούλιο του 2020 στην Αγία Άννα Καστοριάς, στον συνάδερφο Γιάννη Καμπούρη, ο οποίος είχε νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης προκειμένου να υποβληθεί σε σοβαρή επέμβαση στο χέρι, καθώς έφερε συντριπτικό κάταγμα στο ένα χέρι και τραύματα στο κεφάλι, το πρόσωπο και όλο του το σώμα. Τότε είχαν ακουστεί απίστευτα και τραγελαφικά πράγματα στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό SENTRA ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ. Πόσες αρκούδες έχουμε ρώτησε ο δημοσιογράφος. Περίπου 500 απαντάει ο εκπρόσωπος του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ. 500 στην περιοχή της Καστοριάς; ξαναρωτάει ο απορημένος δημοσιογράφος. Όχι. 500 σε όλη την Ελλάδα απαντάει ο εκπρόσωπος του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ.

Ο εκπρόσωπος του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στην αρχή ισχυρίστηκε ότι δεν έγινε επίθεση αλλά ο άτυχος κυνηγός βρέθηκε….στο δρόμο της αρκούδας. και είπε ότι οι αρκούδες δεν επιτίθενται στον άνθρωπο. Λίγο αργότερα βέβαια τα άλλαξε λέγοντας ότι και να επιτέθηκε η αρκούδα στον άνθρωπο είναι φυσιολογικό αφού ο άνθρωπος πήγε στο περιβάλλον της αρκούδας. Κοινώς μην πάτε στα βουνά. Αφήστε τα βουνά και τους κάμπους στις αρκούδες, στους λύκους και στον… Αρκτούρο. Για το ίδιο θέμα και στο ίδιο μήκος κύματος είχε τοποθετηθεί μερικές ημέρες αργότερα στην σύσκεψη που είχε γίνει στο Αμφιθέατρο της Αντιπεριφέρειας Καστοριάς και ο διευθυντής της περιβαλλοντικής οργάνωσης “ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ”, Νίκος Γραμμενόπουλος λέγοντας : «Σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό, υπάρχει ένας άνθρωπος που λέει ότι δέχθηκε επίθεση από αρκούδα, εκτός του αστικού ιστού. Θα ήθελα να έχω μια ιατροδικαστική γνωμάτευση η οποία να λέει ότι η επίθεση ήταν από αρκούδα. Να λέει δηλαδή ότι τα τραύματα που φέρει ο τραυματίας, ότι είναι από αρκούδα. Όταν θα τη δούμε, τότε θα πούμε ότι ναι, όντως ήταν από αρκούδα. Εγώ προσωπικά, αλλά και ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, θεωρούμε ότι δεν ήταν επίθεση από αρκούδα. Θα μπορούσε να είναι επίθεση από αγριογούρουνο». Σε εκείνο το σημείο και μετά τη συγκεκριμένη δήλωση υπήρξε ένταση, με τον Αντιδήμαρχο Νεστόριου Γιώργο Καραβασίλη να ενίσταται και τον Βουλευτή της Ν.Δ. Καστοριάς Ζήσης Τζηκαλάγιας να τοποθετείται επί του θέματος δηλώνοντας τα ακόλουθα «Ως άνθρωπος, ως γιατρός και ως πολιτικός επισκέφτηκα το σπίτι του θύματος, το οποίο δέχθηκε επίθεση από αρκούδα. Δεν είμαι ιατροδικαστής, είμαι γιατρός και σας διαβεβαιώνω ότι υπήρξε επίθεση αρκούδας. Τα τραύματα που έφερε το θύμα ήταν ξεκάθαρα.

Ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Για αυτό ζήτησα κατά τη διάρκεια της σύσκεψης από τον κ. Γραμμενόπουλο να ανακαλέσει».Τα πάντα όλα αρκεί να μην στραπατσαριστεί η ειδυλλιακή εικόνα που με τόσο κόπο έχει δημιουργήσει και πλασάρει στον κόσμο η συγκεκριμένη Μ.Κ.Ο για την αρκούδα και τον λύκο. Τα πάντα όλα στον βωμό της αντικυνηγετικής τους προπαγάνδας.

Κλείνοντας αυτό το μίνι οδοιπορικό στα… κατορθώματα της δημοφιλούς Μ.Κ.Ο αξίζει να συγκρατήσουμε κάτι ακόμα και αυτό είναι η τρύπα που έφερε ο σπάνιος, στην κοιλιά του από το χτύπημα του αγριόχοιρου. Αυτό το τραύμα που αν δεν ακολουθούσε το τροχαίο, θα κατέληγε σε αργό και επώδυνο θάνατο, εξηγεί με τον πιο απλό τρόπο (και με την επίσημη σφραγίδα της Μ.Κ.Ο πλέον) τον λόγο που οι λύκοι προτιμούν να τρώνε ανήμπορα και ακίνδυνα σκυλιά αντί να παλεύουν με επικίνδυνους αγριόχοιρους.

Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr

The post Οι νεκροί λύκοι το “όπλο” της προπαγάνδας του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα