Ο Ναύαρχος Καυσοκαλυβήτης….

10:15 13/12/2021 - Πηγή: iHunt

Νομίσαμε ότι γλυτώσαμε από τον κυνηγοχάφτη Χαρδαλιά. Αμ δέ . Πάλι μπροστά μας είναι και αυτή τη φορά διοικεί κανονικά στρατά. Με οβίδες και τορπίλες πραγματικές, δεν είναι αρχηγός άκαπνων νοσοκόμων και γραφιάδων, που ελέγχουν χαρτιά του κορονοιού. Τώρα έχει στις διαταγές του πλοία και αεροπλάνα. Δεν είναι ψεύτικη η στολή στρατάρχη, σαν αυτή που μόστραρε όταν έβγαζε ημερήσιες διαταγές απαγόρευσης του κυνηγιού. για να μη κολλήσουν κορονοιό τα πεύκα και τα πουρνάρια, αυτή τη φορά βαράνε προσοχές κομάντα και μπαρουτοκαπνισμένοι ναυτικοί μπροστά του.

Και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι

τον προειδοποίησαν σωστά οι παρατρεχάμενοι και παρατρεχάμενες κατά πιά μεριά είναι οι τούρκοι. Γιατί με τη φόρα που έχει πάρει από τα περσινά αντικυνηγετικά του κατορθώματα, αυτός είναι ικανός να αρχίσει να ρίχνει τορπίλες στις καλύβες των κυνηγών στο Δέλτα του Έβρου. Μόλις δεί κυνηγό αφιονίζεται, οι καλύβες των κυνηγών φαντάζουν σαν την τουρκική ναυαρχίδα που έκαψε ο μπουρλοτιέρης Κανάρης.

Ο Θεός να μας φυλάει από τους προστάτες μας. Ότι δεν κατάφεραν οι τουρκαλάδες τόσα χρόνια, κινδυνεύουμε να το υλοποιήσει ο νέος μας εθνικός καλυβοπυρπολητής και μπουρλοτιέρης. Ωσάν νέος ναύαρχος Νέλσον ατενίζει από τη πλώρη των υποβρυχίων τον ορίζοντα και το μόνο που απομένει είναι το σημείο, που θα υποδείξει με τεντωμένο δάχτυλο, για να στραφούν κανόνια και τορπιλοσωλήνες. Και αλλοίμονο στις καλύβες των κυνηγών που θα βρεθούν μπροστά στο περισκόπιο του νέου Νέλσονα, του Ναυάρχου Καυσοκαλυβήτη.

Ευτυχώς τον πρόλαβαν στην κυβέρνηση και έδωσαν μια παράταση ενός χρόνο στους καλυβιέρηδες λίγο πριν ενεργοποιηθεί η αντικυνηγετική τορπίλη. Το τικ τάκ του ρολογιού όμως για τη λήξη του χρόνου έχει ξεκινήσει και αν δεν κινηθούν, επιτέλους, στα υπουργεία δεν βλέπω να γλυτώνουν οι καλύβες του Έβρου. Προς μεγάλη χαρά των τουρκαλάδων που περιμένουν πως και πως να την κάνουμε αυτή την κουτουράδα.

Ναύαρχε κατά την άλλη μεριά είναι ο εχθρός. Δικές μας είναι οι καλύβες που βλέπεις από το περισκόπιο του Ματρώζου. Θα σηκωθεί από το τάφο του, μαζί με τον Κανάρη, ο Ματρώζος και θα σας πάρει παραμάζωμα…Τούρκικα πλοία έκαιγαν αυτοί, όχι ελληνικές καλύβες που φυλάτουν σύνορα και ποτάμια.

Γλυτώσαμε από τις παλαβοσυνιστώσες του σύριζα που δεν ήθελαν σύνορα και κυνήγια και θα μας αποτελειώσει ο Καυσοκαλυβήτης ναύαρχος του γλυκού νερού. Ο αντίστοιχος ναυαρχούκος επί της αλήστου εποχής των τσιριζοανέλ είχε σώσει τις καλύβες των κυνηγών και ψαράδων στο Δέλτα του Έβρου από την βλακώδη μανία των προστατών του περιβάλλοντος, των τούρκων και των μεταναστών. Θεώρησε, όπως και είναι στην πραγματικότητα, ότι οι καλύβες του Έβρου που υπάρχουν εκεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια υπηρετούν τον εθνικό σκοπό και την υπεράσπιση των συνόρων και δεν παραβιάζεται η αισθητική όσων κινούνται στην περιοχή ώστε να γκρεμιστούν.

Και ποιος κινείται εκεί;  Υπερασπιστές των συνόρων από τη μια και παράνομοι διακινητές μαζί με τους τούρκους που θα ήθελαν να βάλουν πόδι και χέρι στην περιοχή. Και το μόνο που τους εμποδίζει για την ώρα είναι οι καλύβες των κυνηγών. Κάτι υπερασπιστές της αισθητικής και του περιβάλλοντος από την Εκάλη και την Κηφισιά ας βάλουν τη ευαισθησία τους εκεί που πρέπει, με Τούρκους έχουμε να κάνουμε στα σύνορα, όχι με μανικιούρ και πεντικιούρ στο Κολονάκι.

Ας ελπίσουμε να προειδοποίησε κάποιος του στρατού τον Ναύαρχο ότι οι καλύβες των κυνηγών στο Δέλτα του Έβρου είναι στη δική μας πλευρά των συνόρων και οι μπλέ σημαίες με τον σταυρό που κυματίζουν είναι Ελληνικές. Ότι είναι προκεχωρημένα φυλάκια της Εθνοφρουράς στη ζώνη υπεράσπισης των συνόρων και ότι η δική του ευθύνη κα αρμοδιότητα δεν είναι να φυλάτει γατιά και σκυλιά στο Κολονάκι αλλά τα σύνορα της χώρας στον Έβρο.

Και τα σύνορα της χώρας είναι ΚΑΙ οι καλύβες του Έβρου. Αυτές πιστοποιούν και προασπίζουν τα συμφέροντα και τα σύνορα της Ελλάδας στον Έβρο. Οι τουρκαλάδες πολύ θα ήθελαν να γκρεμιστούν οι καλύβες των κυνηγών για να σπεύσουν να χτίσουν τις δικές τους. Μόνοι τους δεν τολμούν και δεν μπορούν να τις γκρεμίσουν. Με τη συνδρομή ηλίθιων από την δική μας πλευρά αρχίζουν να ελπίζουν ότι θα τα καταφέρουν.

Ούτε οι ίδιοι δεν θα μπορούσαν να πιστέψουν ότι θα είχαν βοηθό Έλληνα Υπουργό. Ούτε εμείς μπορούμε να το διανοηθούμε αλλά με τα όσα είδαμε τον καιρό του κορονοιού και της παράνοιας τίποτε πιά δεν είναι αδύνατο.

Αν δεν μπορεί ο Ματρώζος να σηκωθεί από τον τάφο του και να μαζέψει τον επίδοξο μπουρλοτιέρη που μέσα από το υποβρύχιο που φέρει το όνομα του θα σημαδεύει Ελληνικές σημαίες, ας το κάνουν οι σοβαροί και νουνεχείς που έχουν απομείνει στην κυβέρνηση.

Αν δεν μπορούν και αυτοί, τότε μαζί με τους Τούρκους που θα φύγουν με κλωτσιές αν δοκιμάσουν να περάσουν τα σύνορα και να πάρουν τις καλύβες και τις σημαίες, θα φύγουν κλωτσηδόν στις εκλογές και οι σύγχρονοι ναυαρχαίοι Καυσοκαλυβήτες του γλυκού νερού.

Ναύαρχε, κατά την άλλη μεριά είναι οι Τούρκοι…Δικές μας είναι οι καλύβες…

Le ChasseurΥ.Σ. Δεν ξεχνώ Ναύαρχε…….

The post Ο Ναύαρχος Καυσοκαλυβήτης…. appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα