Μέλος Δ.Σ. Κυνηγετικού Συλλόγου λαθροθήρευε και οι υπόλοιποι σφύριζαν αδιάφορα

15:05 24/3/2022 - Πηγή: iHunt

Μπορεί η κυνηγετική περίοδος να έκλεισε για φέτος αυτό όμως δεν εμποδίζει τους αδίστακτους και ξεδιάντροπους λαθροθήρες να συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο.

Όμως στις μικρές κοινωνίες όλα μαθαίνονται και όλα βγαίνουν στη φόρα αν και πολλές φορές κάποιοι κάνουν ότι δε βλέπουν.

Κάτι τέτοιο συνέβη όταν μέλος του Δ.Σ. ενός Κυνηγετικού Συλλόγου «εντοπίστηκε» από τους κατοίκους της περιοχής να λαθροθηρεύει σε παραλιακό σημείο όπου μαζεύονται τα υδρόβια που μεταναστεύουν προ το βορρά. Σούσουρο μεγάλο στο χωριό αλλά ο μόνος που δεν το αντιλήφθηκε ήταν ο Ομοσπονδιακός

Θηροφύλακας που έχει έδρα στον εν λόγω κυνηγετικό σύλλογο.

Δεν κόβω το χέρι μου ότι δεν το αντιλήφθηκε ή έκανε ότι δεν το αντιλήφθηκε. Για αυτό που είμαι όμως σίγουρος είναι ότι ο συγκεκριμένος θηροφύλακας την έχει δει «παράγοντας» όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής αφού μέχρι πριν λίγα χρόνια είχε ξεχάσει ότι είναι θηροφύλακας και η μοναδική απασχόληση ήταν να μεταφέρει δεξιά και αριστερά τον «μαιμού» πρόεδρο της Ομοσπονδίας του.

Πάντως η Κυνηγετική Ομοσπονδία στην οποία ανήκει ο εν λόγω θηροφύλακας είχε τονίσει στο παρελθόν ότι δεν υπάρχει λαθροθηρία στην περιοχή και μάλιστα ο Πρόεδρος με το Γενικό Γραμματέα φωτογραφίζονταν γελαστοί στην περιοχή.

Για σοβαρευτείτε λίγο. Ο κυνηγετικός κόσμος περιμένει πολλά από εσάς. Δεν γίνεται το μέλος ενός Διοικητικού Συμβουλίου να λαθροθηρεύει απροκάλυπτα και η Θηροφυλακή μαζί με την Ομοσπονδία να σφυρίζουν ανέμελα.

Η δουλειά της Ομοσπονδίας δεν είναι μόνο να μοιράζει φασιανούς, λαγούς και πέρδικες για να αλιεύει ψήφους…..

O iHunter

Υ.Σ .1.  Εκλογές έρχονται. Φαντάζομαι ότι ο εν λόγω λαθροθήρας δεν θα βάλει πάλι υποψηφιότητα…..

Υ.Σ. 2 Είναι πολλές οι περιπτώσεις όπου μέλη του Δ.Σ. Κυνηγετικών Συλλόγων συνελήφθησαν για λαθροθηρία. Σε άλλες ομοσπονδίες από άλλους θηροφύλακες…… Σύλληψη μέλος ΔΣ κυνηγετικού συλλόγου για θήρα με ηχομιμητική συσκευή , Σύλληψη προέδρου κυνηγετικού συλλόγου για λαθροθηρια

The post Μέλος Δ.Σ. Κυνηγετικού Συλλόγου λαθροθήρευε και οι υπόλοιποι σφύριζαν αδιάφορα appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μέλος Δ Σ, Κυνηγετικού Συλλόγου,melos d s, kynigetikou syllogou