Κυνηγοί Ηλείας: Θετική χρονιά, αλλά με ενστάσεις για το νόμο Άργος

19:11 20/3/2024 - Πηγή: iHunt
Κυνηγοί Ηλείας: Θετική χρονιά, αλλά με ενστάσεις για το νόμο Άργος

Θετικό στίγμα στους κυνηγετικούς συλλόγους της Ηλείας άφησε η φετινή θηραματική χρονιά που τελείωσε, αφού υπήρξε ικανοποίηση όχι μόνο για τον αριθμό θηρεύσιμων ειδών που ήταν σαφώς ανώτερος από προηγούμενες χρονιές, αλλά και για τη διατήρηση και σε κάποιες περιπτώσεις αύξηση του αριθμού των αδειών που εκδόθηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Τι συνέβη στα άγρια ζώα στη διάρκεια της πανδημίας

Οι πρόεδροι των συλλόγων εμφανίστηκαν με συγκρατημένη αισιοδοξία και έκαναν λόγο για καλύτερη χρονιά φέτος

συγκριτικά με τις τελευταίες που είχαν προηγηθεί. Δεν παρέλειψαν να εστιάσουν στη διάθεση του κόσμου να συνεχίσει το χόμπι του, γεγονός το οποίο φάνηκε σε μεγάλο βαθμό από τις άδειες που εκδόθηκαν, μιας και σε ορισμένους συλλόγους υπήρξε αύξηση έστω και σε ελάχιστο βαθμό και στους υπόλοιπους διατήρηση του ετήσιου αριθμού αδειών τους.

Πέραν όμως των θετικών, δεν θα μπορούσαν να μην αναφέρουν και στοιχεία που τους ενόχλησαν και για τα οποία ζήτησαν λύση από την κυβέρνηση, με πρώτο εξ αυτών να είναι το νέο νόμο που επιχειρεί να περάσει η κυβέρνηση και έχει φέρει σημαντικές αντιδράσεις στον κόσμο των κυνηγών, τις εξελίξεις με τις περιοχές που δεν τους επιτρέπεται να κυνηγήσουν λόγω πυρκαγιών και την ακρίβεια που έχει φέρει μεγάλες ανατιμήσεις σε αναγκαία για τους κυνηγούς πράγματα.

Πηγή :ΠΑΤΡΙΣ

The post Κυνηγοί Ηλείας: Θετική χρονιά, αλλά με ενστάσεις για το νόμο Άργος appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυνηγοί Ηλείας, Θετική, Άργος,kynigoi ileias, thetiki, argos